dekss Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 @Vapadma sve je to u redu...ali jedno jelo do kraja života... ma nema tog jela koje ne bi dosadilo posle X dana, meseci...setih se priče o (valjda) najstarijem brokeru na wall street-u - počeo dedica da radi kao nekakav pomoćnik još pre velike depresije, a od 70 i neke ima svoju brokersku firmu... ali nije to bitno.izmedju ostalog pomenuo je da od kad zna za sebe (recimo nekih 80+ godina) jede jedan te isti doručak: jaja, kobasice, prebranac... english breakfast. ja nisam mogao čudom da se načudim: ceo život? jedan isti doručak? bez prisile? bem ti sunce. pa gde mu je bar radoznalost? ja mogu da jedem isti doručak sedmicu dana, ali posle moram dve ako ništa drugo onda da preskočim doručak. p.s. sad više nisam siguran jel taj doručak toliko godina jeo taj dedica ili neki drugi. ali nebitno - kapiraš(te) poentu
pt 2.0 Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 punjene paprike i pekarski leba sa čvrstom korom, ko iz one male pekare bele braon na dorćolu.a posle jabuke.
cmrlj Posted June 27, 2012 Author Posted June 27, 2012 ja nisam mogao čudom da se načudim: ceo život? jedan isti doručak? bez prisile? bem ti sunce. pa gde mu je bar radoznalost? ja jedem jedan isti dorucak ima recimo pet godina. 4 kasike zobenih pahuljica, jedna kasika seckanih oraha/lesnika/badema, natopljeno suvo grozdje, mleko + slatka vocka. jedine varijacije su voce koje zavisi od sezone: jabuka, kruska, breskva, maline, jagode i da l stavim cimet ili ne. svako jutro se jednako radujem dorucku, nemam nikakvu zelju da ikad ista drugo doruckujem. kad putujem cesto ponesem sastojke da mi dan u izgnanstvu ne pocne naopako.
Buck Naked Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Škampe, krompiriće i šnenokle (alternativno: palačinke). Ako duvam za dezert i prilog, onda testo sa sirom.
palchica Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 sendvič sa puterom, šunkom, sirom, paradajzom i zelenom salatom.+ ako može, ponekad da se preseče sa kiflom, puterom i medom.i mleko.mislim da bih to mogla dovijeka da jedem.al prijelo bi mi se ponekad grilovano povrće il makar tikvice punjene lignjama.
djeneralche Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 (edited) Pitu sirnicu i zeljanicu, gibanicu, doručak večera.Rucak kašika, pasulj čorbast ili kuvani kupus, glavica luka.Bez ikakvih problema do kraja života. Trudim se i sada al ne uspevam. Edited June 28, 2012 by djeneralche
Recommended Posts