Jump to content

da moram da jedem jedno jelo do kraja zivota...

Featured Replies

makar znam da smo na 'ne znam ko' <_<dajte oval tih krilaca ovamo, da sebi prekratim muke!
izvini mrzelo me da vrtim strane :( i ja bih birao ta krilca (sa glazurom od redukovane kokakole i djumbira i jos kojecega) ali braaaaaate...

Edited by Marko M. Dabovic

pecenje, al da ne moram ja da koljem :(

glazurom od redukovane kokakole
Pa da, a meni dajes neke primitivne recepte s pavlakom. :lol: Ozbiljno, to "redukovano" znaci kuvas cocacolu do neke gustine?

biftek, pomfrit i salatu srpsku ili zelenu

Pa da, a meni dajes neke primitivne recepte s pavlakom. :lol: Ozbiljno, to "redukovano" znaci kuvas cocacolu do neke gustine?
naravno, da se napravi gust sirup (redukcija na tipa 1/5, od 2 litra kokakole dobijem 4 deci sirupa), u to dodam i zacine po volji, i na kraju mocu od pecenja (koje god da je u pitanju), i prelijem meso time i zapecem pod grilom.

naravno, da se napravi gust sirup (redukcija na tipa 1/5, od 2 litra kokakole dobijem 4 deci sirupa), u to dodam i zacine po volji, i na kraju mocu od pecenja (koje god da je u pitanju), i prelijem meso sa time i zapecem pod grilom.
Ufff jbt... Moram da probam.
patlidzanu, sta fali prebrancu?
Ништа, може и то. -_-
probaj, ja time prelivam krilca i juneca rebra. dodam sta god mi je zanimljivo i imam pri ruci, malo kuvanog paradajza, djumbira, belog luka u prahu...chili papricica....stvar inspiracije i trenutka.ako zelis da glazura dobije laku vocnu notu i malo visu kiselost, mozes ukuvati i Koktu :)

ja probao, baš po Vasinom receptu. Doduše, stavio sam manje koka-kole. Vrlo je kul, slatko-kiselkasto, ali mi nekako vuklo otužno ukus na neku supstancu, ortofosforna kiselina šta li je, ali opet bih
ja probao, baš po Vasinom receptu. Doduše, stavio sam manje koka-kole. Vrlo je kul, slatko-kiselkasto, ali mi nekako vuklo otužno ukus na neku supstancu, ortofosforna kiselina šta li je, ali opet bih
heh vidi edit, Kokta nema ortofosfornu i realno ima bolju aromu

ja bih to najradije probao u tvom izvođenju, da znam posle da se upravljam. Ako me pozoveš doneću miš-grickalicke za mačke

ja bih to najradije probao u tvom izvođenju, da znam posle da se upravljam. Ako me pozoveš doneću miš-grickalicke za mačke
ako doneses prave miseve ubicu te, ko ce posle da skuplja utrobe

spagete alla kojot

poparu od belog hleba iz furune sa okopancevackim srednje starim ovcijim sirom i onako blago prepecenim mrvicama prikupljenim dok se sece leba na kockice.moze i ovcije kiselo usput.

Sarma, no doubt. Imao periode kad sam jeo po 5-6 dana, ko u onom vicu, nikad da dosadi.