namenski Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 8 minutes ago, Shan Jan said: Zavii kog sira. Daj mi kilo dobrog neslanog mladog i videces kako nestaje Racunaju se samo matori, sto matoriji sirevi i kajmacitm... Mlad sir je za dijetalce... 1
slepa živana Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 obrni okreni, majonez i hleb da čekam pogubljenje i da mi daju da biram zadnji obrok, to bi bilo to 3 2
Shan Jan Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Zivana pobedila. Da ja moram to da jedem do kraja zivota ubijo bi se sam. 1 2
Svemir Zeka Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Ne znam šta bih izdvojila da mi nikad nije dosadilo, osim čvaraka. Valjda što ih doziram da se ne ispeglam, a i u nekom vremenskom okviru valjaju, tj.zimi. Ali da, sveži vrući čvarci. Kao gčavno jelo, prilog ili grickalica.
Filozof manijak Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Da mogu da biram, ne bih jeo do kraja života. Kao onaj cigin konj
Svemir Zeka Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Šta još bih dodala... Pa recimo mimoza salata čizkejk s karamelom potaž od bundeve Smisliću još
Ras Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 32 minutes ago, slepa živana said: obrni okreni, majonez i hleb da čekam pogubljenje i da mi daju da biram zadnji obrok, to bi bilo to 27 minutes ago, ronin said: ...Carice! Toliko je bila dobra da je izazvala revoluciju! 1
Shan Jan Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 1 minute ago, Svemir Zeka said: Šta još bih dodala... Pa recimo mimoza salata čizkejk s karamelom potaž od bundeve Smisliću još pita od bundeve >> potaz od bundeve
munze Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 1 minute ago, Svemir Zeka said: Šta još bih dodala... Pa recimo mimoza salata čizkejk s karamelom potaž od bundeve Smisliću još Quote da moram da jedem jedno jelo do kraja zivota..
svashtabezneshto Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 sarma, ima sve što čoveku treba: povrće, meso, ugljene hidrate 6
Recommended Posts