January 6, 20232 yr 8 minutes ago, Shan Jan said: Zavii kog sira. Daj mi kilo dobrog neslanog mladog i videces kako nestaje Racunaju se samo matori, sto matoriji sirevi i kajmacitm... Mlad sir je za dijetalce...
January 6, 20232 yr obrni okreni, majonez i hleb da čekam pogubljenje i da mi daju da biram zadnji obrok, to bi bilo to
January 6, 20232 yr Ne znam šta bih izdvojila da mi nikad nije dosadilo, osim čvaraka. Valjda što ih doziram da se ne ispeglam, a i u nekom vremenskom okviru valjaju, tj.zimi. Ali da, sveži vrući čvarci. Kao gčavno jelo, prilog ili grickalica.
January 6, 20232 yr Šta još bih dodala... Pa recimo mimoza salata čizkejk s karamelom potaž od bundeve Smisliću još
January 6, 20232 yr 32 minutes ago, slepa živana said: obrni okreni, majonez i hleb da čekam pogubljenje i da mi daju da biram zadnji obrok, to bi bilo to 27 minutes ago, ronin said: ...Carice! Toliko je bila dobra da je izazvala revoluciju!
January 6, 20232 yr 1 minute ago, Svemir Zeka said: Šta još bih dodala... Pa recimo mimoza salata čizkejk s karamelom potaž od bundeve Smisliću još pita od bundeve >> potaz od bundeve
January 6, 20232 yr 1 minute ago, Svemir Zeka said: Šta još bih dodala... Pa recimo mimoza salata čizkejk s karamelom potaž od bundeve Smisliću još Quote da moram da jedem jedno jelo do kraja zivota..