katamaran Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Secuan svinjetina i ako malo varam kiselo ljuta supa uz to. Rezervna varijanta bi mi bila neka pasta.
Gospodin Slucaj Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 rizoto sa plodovima mora na moj nacin
renne Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Motorno ulje, kao Miki Manojlovič u Otpisanima? Dragan Nikolić
cmrlj Posted December 31, 2015 Author Posted December 31, 2015 Motorno ulje, kao Miki Manojlovič u Otpisanima? On topic. Hobotnicu. Jeo bih je za doručak, ručak i večeru zauvek. ulje nije lose da podmaze stomak cemu i sluze jela na kasiku. hobotnicu na kako?
Hamlet Strašni Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Pa valjda na ždrala Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
ivy Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Jaja i neka dobra slanina, nema bolje. pa to je bio i moj izbor..a onda sam pocela da komlikujem.. kad bolje razmislim vracam se na omlet/kajganu sa promenjivim dodatcima i salata.nema dalje.
Zli Gli Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 pa to je bio i moj izbor..a onda sam pocela da komlikujem.. kad bolje razmislim vracam se na omlet/kajganu sa promenjivim dodatcima i salata.nema dalje. Nisam pratio celu temu, samo prvu i ovu stranu :D Ovo mi je nekako najjednostavnije i ne moze da omane, najjaca kombinacija.
Recommended Posts