November 23, 20231 yr 1 hour ago, MocaVukotic said: Mator si, djuro jesam. i dobro je sto je to tako, moj Momčilo.
November 24, 20231 yr On 23. 11. 2023. at 14:46, Djuro said: omg, pa sto ne govorite da je Duran Duran obradio zakl'o Psycho Killer??? ono, nema dalje - vrag je okrenuo ceo krug i dosao po svoje: kao tinejdzer, nista nisam tako mrzeo kao Duran Duran, i nista nisam tako voleo kao TH. ovu bitku sam izgubio, lets face it... Čini mi se da postoji krindž topik na forumu i verujem da je ovome mesto tamo: Spoiler
May 18, 20241 yr https://www.stereogum.com/2263938/stream-the-new-talking-heads-covers-album-featuring-miley-cyrus-the-national-kevin-abstract-more/music/
December 29, 2024Dec 29 Pre oko dvadeset godina, DB je snimio ovaj album, a cenim i sledeći s kvartetom Tosca Strings. Oni su danas negugljivi, apsolutno ih nigde nema. A tada su bili popularni, svirali su čitav soundtrack za tada popularan animirani film o lucidnim snovima, "Waking life". Bar u mojim krugovima. U Tosci su bile čini mi se tri žene i jedan muškarac, jedna od cura je bila redhead kao i ja, i planirala sam da vremenom počnem nešto da sviram, eh... Moja sestra se ježila na ovu pesmu i smatrala me polupsihotičnom, šta slušam. Posebno se ovo izdvajalo, ostalo i nekako
December 29, 2024Dec 29 On 23. 11. 2023. at 14:46, Djuro said: omg, pa sto ne govorite da je Duran Duran obradio zakl'o Psycho Killer??? ono, nema dalje - vrag je okrenuo ceo krug i dosao po svoje: kao tinejdzer, nista nisam tako mrzeo kao Duran Duran, i nista nisam tako voleo kao TH. ovu bitku sam izgubio, lets face it... Ja sam voleo DD, volim ih još Ovo sam okačio na Covers kad je izašlo Edited December 29, 2024Dec 29 by booyaka
June 19Jun 19 https://www.theringer.com/podcasts/bandsplain/2023/08/17/talking-heads-part-1-with-rob-harvillaAbout the episodeBabe, wake up, Bandsplain is back and Rob Harvilla joins us once more to usher in a new season. What’s that? Qu’est-ce que c’est? That’s right, it’s time to tackle the Talking Heads. One of the most ground-breaking and innovative bands to find their way into your parents’ record collection, the Talking Heads are the band you liked before you knew they were cool and you were supposed to like them. In Part 1, we cover art school tea to CBGBs goss to feeling the Byrne, if you will. Welcome back to Bandsplain. ++https://open.spotify.com/episode/2m7E2gbLQDA8Ekk0h1g3nF?si=gQjQlSBOQyquE69alLb8KA
June 19Jun 19 On 23. 11. 2023. at 14:46, Djuro said:omg, pa sto ne govorite da je Duran Duran obradio zakl'o Psycho Killer???ono, nema dalje - vrag je okrenuo ceo krug i dosao po svoje: kao tinejdzer, nista nisam tako mrzeo kao Duran Duran, i nista nisam tako voleo kao TH.ovu bitku sam izgubio, lets face it... Tek sad vidim ovo. Veliki sam fan DD bio kao tinejdzer a i sad pod stare dane redovno idem na njihove koncerte. Dobro su ostarili za razliku od mnogih. Ali ovaj cover je ratni zlocin. Plus mi je sajko kiler u top ten omiljenih pesama.
June 19Jun 19 @Svemir Zeka Htedoh da kažem da je to bio najgori bis na najboljem koncertu u Sava centru ikad. Malo je bio smor na Walk on the WS, nego je još dodao i Sweet Jane, da ga udavi bez milosti. Ali ta slučajnost da ukrstimo Lu Rida sa Džoni Kejlom, i da to vidimo, to je bilo veče na kome nam Njujork još uvek zavidi.
June 19Jun 19 2 hours ago, Lo Zingaro said:Tek sad vidim ovo. Veliki sam fan DD bio kao tinejdzer a i sad pod stare dane redovno idem na njihove koncerte. Dobro su ostarili za razliku od mnogih. Ali ovaj cover je ratni zlocin. Plus mi je sajko kiler u top ten omiljenih pesama. Urgh, zasto si me morao podsecati na ovu strahotu?! Potpuno sam zaboravio na sve to (potpuni oblivion, kao benefit starenja - obozavam. :) )
June 19Jun 19 9 minutes ago, April said:@Svemir ZekaHtedoh da kažem da je to bio najgori bis na najboljem koncertu u Sava centru ikad.Malo je bio smor na Walk on the WS, nego je još dodao i Sweet Jane, da ga udavi bez milosti.Ali ta slučajnost da ukrstimo Lu Rida sa Džoni Kejlom, i da to vidimo, to je bilo veče na kome nam Njujork još uvek zavidi.Nisam skontala na koji koncert misliš, pošto je na TH topicu, reko da nije David Byrne, pa reko zaštoooo E inače, ne znam da li sam se već hvalila i koliko puta, s tog koncerta sam uzela papir sa setlistom koja je bila njegova, i tu mi je negde. Imam DNK Dejvida Brna u kući