Calavera Posted March 23 Posted March 23 15 hours ago, Kristalno jasna said: šta je to smart TV, jel su to oni pljosnati, veliki, nasuprot četvrtastima, malima? isto "vataju" oba, jedino se oko lako navikne na veći ekran smart tv ima internet, možeš da ideš na net i gledaš netflix i tako to bez kupovine dodatne opreme. 3 hours ago, Ras said: Sinoć sam odgledao pola filma pre no što sam zaspao od umora, danas nastavljam. Neverovatno je kako se filmske scene urežu u pamćenje i krenu da se vraćaju i nakon toliko godina, jer sam siguran da sam ovaj film poslednji put gledao na televiziji još u vreme SFRJ. da napomenemo da ima danas repriza u 17 27 na istom programu ako neko oće tako da gleda ja sam isto prvi put gledao juče, super kamera ali mi je narativno malo tanak, naročito u pogledu motivacije glavnih likova... p.s. večeras na hrt 3 melvilleov maraton, doduše bez najboljeg mu uratka: 18 21 bob le flambeur 20 12 army of shadows 22 47 le cercle rouge 1
đorđe geprat Posted May 2 Posted May 2 od 20:00 na pink premium dobar danski film. pogledajte. pod peskom/minsko polje 1 1
April Posted June 8 Author Posted June 8 The Bucket list Glupo prevedeno kao Lista poslednjih želja Jack Nicholson i Morgan Freeman u najboljem izdanju. Zamislite film-preteču Zelene karte. Takođe zamislite Džeka N: Upamti 3 stvari za starost: Nikad ne propuštaj šansu za toalet Nikad ne traći erekciju i Nikad ne veruj sopstvenom prdežu Ima na Pink Premium. 1
April Posted June 21 Author Posted June 21 (edited) Na kanalu Klasik možete da pogledate Scarlet street Frica Langa iz 1946., remake Renoarove Kuje. Lang iz objektivnih razloga(cenzori odmah nakon rata) nije mogao da se približi moćnom originalu, ali je to svakako najbolji film koji možete pogledati ove nedelje na TV. Edited June 21 by April 1
Misko Posted June 21 Posted June 21 (edited) Nisam gledao original, Skarlet street mi je inace najbolji Langov americki film(ovo ostalo sto sam gledao, me nije toliko odusevilo), i jedan od omiljenih noara A woman in the window, sam naucio da volim, doduse, ali vise kao companion piece Skarletu, ia jde oprastam onaj kraj..a bey onakvog kraja taj film bi bio tek bombona..inace raymisljam nesto o temei noar, otvorio bih, ne ynam koliki odjek bi imalo..a ukljcio bih i neo noar, erotski trilr, ako treba, B trilere, ako ima neko i da preporuci nesto manje poznato, why not, imam i ja..nemam kalsik iance,d rugi provajder,a i svakkao retko sta gledam na TV, ali, mi je ovo bio dobar slagvort da se nadoveyem, jer volim Scarlet Street Edited June 21 by Misko
Sludge Factory Posted June 21 Posted June 21 Mislim da smo imali topic o noiru, ali secanje je zajebana stvar
Misko Posted June 21 Posted June 21 pa, ti veci staz od mene imas..trazio sma jendom po stranicama filmskog dela, ne videh nista od naslova da na to vuce..ako je i bilo, verovatno je u deponiji
Sokrat Posted June 21 Posted June 21 2 hours ago, Sludge Factory said: Mislim da smo imali topic o noiru, ali secanje je zajebana stvar Dobro te služi sećanje, ali je topic arhiviran 1
Ras Posted June 21 Posted June 21 (edited) Scarlet Street na YT: Edit: U detaljima ispod videa, nalazi se i link za naknadno kolorizovanu verziju (ukoliko je nekome do toga?) Edited June 21 by Ras 1 1
Misko Posted June 21 Posted June 21 16 minutes ago, Ras said: Scarlet Street na YT: Edit: U detaljima ispod videa, nalazi se i link za naknadno kolorizovanu verziju (ukoliko je nekome do toga?) svaka kolrizovana kopija nekog crno belog filma treba da gori u paklu(sad zvucim kao kud)
Stela Posted June 24 Posted June 24 Dobar ruski film na tv Cinemania trenutno. Nelyubov, Mada su mi rediteljski favoriti pre Povratak i Levijatan, ali i ovaj je ok. 1
đorđe geprat Posted June 28 Posted June 28 večeras na pink klasiku idu dva, mogu da kažem, kultna road movie. duel vanishing point 2 1
Recommended Posts