Jump to content
IGNORED

WARNING - Topik za nepropuštanje retko prikazivanih filmova na tv

April

Recommended Posts

Posted
15 hours ago, Kristalno jasna said:

šta je to smart TV, jel su to oni pljosnati, veliki, nasuprot četvrtastima, malima? isto "vataju" oba, jedino se oko lako navikne na veći ekran

smart tv ima internet, možeš da ideš na net i gledaš netflix i tako to bez kupovine dodatne opreme.

3 hours ago, Ras said:

Sinoć sam odgledao pola filma pre no što sam zaspao od umora, danas nastavljam. Neverovatno je kako se filmske scene urežu u pamćenje i krenu da se vraćaju i nakon toliko godina, jer sam siguran da sam ovaj film poslednji put gledao na televiziji još u vreme SFRJ.

da napomenemo da ima danas repriza u 17 27 na istom programu ako neko oće tako da gleda :happy: ja sam isto prvi put gledao juče, super kamera ali mi je narativno malo tanak, naročito u pogledu motivacije glavnih likova...

p.s. večeras na hrt 3 melvilleov maraton, doduše bez najboljeg mu uratka:

18 21 bob le flambeur

20 12 army of shadows

22 47 le cercle rouge

• +1 1
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Sasa Belopoljanski, remastered, na rts1.

• Wub 1
  • 4 weeks later...
Posted

The Bucket list

Glupo prevedeno kao Lista poslednjih želja

Jack Nicholson i Morgan Freeman u najboljem izdanju. Zamislite film-preteču Zelene karte. 

Takođe zamislite Džeka N:

Upamti 3 stvari za starost:
Nikad ne propuštaj šansu za toalet
Nikad ne traći erekciju i
Nikad ne veruj sopstvenom prdežu

Ima na Pink Premium. 

• +1 1
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Na kanalu Klasik možete da pogledate Scarlet street Frica Langa iz 1946., remake Renoarove  Kuje. 

Lang iz objektivnih razloga(cenzori odmah nakon rata)  nije mogao da se približi moćnom originalu, ali je to svakako najbolji film koji možete pogledati ove nedelje na TV.

Edited by April
  • Hvala 1
Posted (edited)

Nisam gledao original, Skarlet street mi je inace  najbolji Langov americki film(ovo ostalo sto sam  gledao, me nije toliko odusevilo), i jedan od omiljenih noara A woman in the window, sam naucio da volim, doduse, ali vise kao companion piece Skarletu, ia jde oprastam onaj kraj..a bey onakvog kraja taj film bi bio tek bombona:D..inace raymisljam nesto o temei noar, otvorio bih, ne ynam koliki odjek bi imalo..a ukljcio bih i neo noar, erotski trilr, ako treba, B trilere, ako ima neko i da preporuci nesto manje poznato, why not, imam i ja..nemam kalsik iance,d rugi provajder,a i svakkao retko sta gledam na TV, ali, mi je ovo bio dobar slagvort da se nadoveyem, jer volim Scarlet Street

Edited by Misko
Posted

Mislim da smo imali topic o noiru, ali secanje je zajebana stvar :D

Posted

pa, ti veci staz od mene imas..trazio sma jendom po stranicama filmskog dela, ne videh nista od naslova da na to vuce..ako je i bilo, verovatno je u deponiji:D

Posted
2 hours ago, Sludge Factory said:

Mislim da smo imali topic o noiru, ali secanje je zajebana stvar :D

Dobro te služi sećanje, ali je topic arhiviran

• +1 1
Posted

Onda je vreme za neonoar!

• +1 2
  • Haha 1
Posted (edited)

Scarlet Street na YT: 

Edit: U detaljima ispod videa, nalazi se i link za naknadno kolorizovanu verziju (ukoliko je nekome do toga?)

Edited by Ras
  • +1 1
  • Hvala 1
Posted
16 minutes ago, Ras said:

Scarlet Street na YT: 

Edit: U detaljima ispod videa, nalazi se i link za naknadno kolorizovanu verziju (ukoliko je nekome do toga?)

svaka kolrizovana kopija nekog crno belog filma treba da gori u paklu(sad zvucim kao kud:D)

Posted

Dobar ruski film na tv Cinemania trenutno.

Nelyubov,

Mada su mi rediteljski favoriti pre Povratak i Levijatan, ali i ovaj je ok.

• +1 1
  • 2 weeks later...
Posted

33ws-Wxzs-Nst-I8-N7dvuwz-Fmj1q-Bd-2-53.j

Večeras u 20h na Insajder TV.