Misko Posted February 10 Posted February 10 A veceras na istom, dva horo remek dela: Night of the Living dead u ponoc, ali u 20:00, jos veca poslastica, Teksaski masakr, ima i ujutru repriza
Calavera Posted February 10 Posted February 10 (edited) na filmskim pinkovima baš često idu izvrsne stvari, šteta za kvalitet slike i prevoda. no, večeras je svakako najbolja ponuda na hrt 3, ciklus filmova vittoria de sice: 20 kradljivci bicikala (1948) 21 51 umberto d (1952) 23 33 il boom (1963) Edited February 10 by Calavera 3
Milošica Posted February 10 Posted February 10 Večeras se pije baš jako. Dajte samo šta može da se vrati od toga.
Stela Posted February 10 Posted February 10 (edited) Gledace se Umberto D , Kradljivce sam gledala, ovaj treci ako ne zaspim Edited February 10 by Stela
Calavera Posted February 10 Posted February 10 (edited) 1 hour ago, Stela said: Gledace se Umberto D , Kradljivce sam gledala, ovaj treci ako ne zaspim ja sad posle odgledanih kradljivaca mogu da kažem da mi je umberto ipak nešto bolji, no oba su genijalni uratci. gledaću i ja umberta da utvrdim gradivo Edited February 10 by Calavera 1
Misko Posted February 11 Posted February 11 Na Pink Vesternu upravo poceo najbolji vestern ikada Spoiler 1
Misko Posted February 11 Posted February 11 Just now, Ras said: Stalno su ti Leoneovi filmovi u rotaciji na P Western. OUTAIW nisam bas primetio da ide toliko cesto, trilogija da, mada, ja i ne gledam toliko te kanale, kada naletim da ima, javim, za svaki slucaj
Sludge Factory Posted February 11 Posted February 11 32 minutes ago, Misko said: Na Pink Vesternu upravo poceo najbolji vestern ikada Reveal hidden contents Znaci da se i danas kljukam Bertolucijem, kao sto sam juce, 6 sati Novecenta, sunce ti, nisam u cugu gledao do sad. Ali lezim bolestan pa moze, dodje mu kao terapija 1
Misko Posted February 11 Posted February 11 (edited) 29 minutes ago, Sludge Factory said: Znaci da se i danas kljukam Bertolucijem, kao sto sam juce, 6 sati Novecenta, sunce ti, nisam u cugu gledao do sad. Ali lezim bolestan pa moze, dodje mu kao terapija pa nista bolje kada si prehladjen nego Leoneov epic od tri , cetiri sata..ja jednom tako lezao uz OUATIA Edited February 11 by Misko 1
Sludge Factory Posted February 11 Posted February 11 Odem sinoc na wiki stranicu Novecenta da vidim kolko bese razlicitih cutova ima i koje duzine (na pink classicu ide full cut), kad tamo pise da je osrednje primljen kod americkih kriticara i da je Ebert rekao nesto tipa 'da film ne stize nigde i da je epski samo zbog duzine' i mislim se burazeru nista ti to nisi skapirao. Moram da gledam sad West. 1
Misko Posted February 11 Posted February 11 4 minutes ago, Sludge Factory said: Odem sinoc na wiki stranicu Novecenta da vidim kolko bese razlicitih cutova ima i koje duzine (na pink classicu ide full cut), kad tamo pise da je osrednje primljen kod americkih kriticara i da je Ebert rekao nesto tipa 'da film ne stize nigde i da je epski samo zbog duzine' i mislim se burazeru nista ti to nisi skapirao. Moram da gledam sad West. Ibert je svasta nesto lupetao, Bog da mu dusu prosti.. 1
Sludge Factory Posted February 11 Posted February 11 Kurcevi pink western pusta film u 16:9 verziji. Plus naravno nije hd. Moram da skinem s neta.
Misko Posted February 11 Posted February 11 51 minutes ago, Sludge Factory said: Kurcevi pink western pusta film u 16:9 verziji. Plus naravno nije hd. Moram da skinem s neta. ja imam kod mene rarbg verziju na fleski, sacuvana, kada mi dodje da repriziram u cugu..
Recommended Posts