Jump to content
IGNORED

WARNING - Topik za nepropuštanje retko prikazivanih filmova na tv

April

Recommended Posts

Posted

A veceras na istom, dva horo remek dela: Night of the Living dead u ponoc, ali u 20:00, jos veca poslastica, Teksaski masakr, ima i ujutru repriza

Posted (edited)

na filmskim pinkovima baš često idu izvrsne stvari, šteta za kvalitet slike i prevoda. no, večeras je svakako najbolja ponuda na hrt 3, ciklus filmova vittoria de sice:

20 kradljivci bicikala (1948)

21 51 umberto d (1952)

23 33 il boom (1963)

Edited by Calavera
  • +1 3
Posted

Večeras se pije baš jako.

Dajte samo šta može da se vrati od toga.

Posted (edited)

Gledace se Umberto D :), Kradljivce sam gledala, ovaj treci ako ne zaspim :D

Edited by Stela
Posted (edited)
1 hour ago, Stela said:

Gledace se Umberto D :), Kradljivce sam gledala, ovaj treci ako ne zaspim :D

ja sad posle odgledanih kradljivaca mogu da kažem da mi je umberto ipak nešto bolji, no oba su genijalni uratci. gledaću i ja umberta da utvrdim gradivo :sleep:

Edited by Calavera
  • +1 1
Posted

Na Pink Vesternu upravo poceo najbolji vestern ikada:fantom:

Spoiler

• Wub 1
Posted

Stalno su ti Leoneovi filmovi u rotaciji na P Western.

Posted
Just now, Ras said:

Stalno su ti Leoneovi filmovi u rotaciji na P Western.

OUTAIW nisam bas primetio da  ide toliko cesto, trilogija da, mada, ja i ne gledam toliko te kanale, kada naletim da ima, javim, za svaki slucaj

Posted
32 minutes ago, Misko said:

Na Pink Vesternu upravo poceo najbolji vestern ikada:fantom:

Reveal hidden contents

Znaci da se i danas kljukam Bertolucijem, kao sto sam juce, 6 sati Novecenta, sunce ti, nisam u cugu gledao do sad. Ali lezim bolestan pa moze, dodje mu kao terapija :sleep:

• Wub 1
Posted (edited)
29 minutes ago, Sludge Factory said:

Znaci da se i danas kljukam Bertolucijem, kao sto sam juce, 6 sati Novecenta, sunce ti, nisam u cugu gledao do sad. Ali lezim bolestan pa moze, dodje mu kao terapija :sleep:

srecni-ljudi-scepan-scekic.gif

pa nista bolje kada si prehladjen nego Leoneov epic od tri , cetiri sata..ja jednom tako lezao uz OUATIA:heart:

Edited by Misko
  • +1 1
Posted

Odem sinoc na wiki stranicu Novecenta da vidim kolko bese razlicitih cutova ima i koje duzine (na pink classicu ide full cut), kad tamo pise da je osrednje primljen kod americkih kriticara i da je Ebert rekao nesto tipa 'da film ne stize nigde i da je epski samo zbog duzine' i mislim se burazeru nista ti to nisi skapirao. 

Moram da gledam sad West.

• +1 1
Posted
4 minutes ago, Sludge Factory said:

Odem sinoc na wiki stranicu Novecenta da vidim kolko bese razlicitih cutova ima i koje duzine (na pink classicu ide full cut), kad tamo pise da je osrednje primljen kod americkih kriticara i da je Ebert rekao nesto tipa 'da film ne stize nigde i da je epski samo zbog duzine' i mislim se burazeru nista ti to nisi skapirao. 

Moram da gledam sad West.

Ibert je svasta nesto lupetao, Bog da mu dusu prosti..

• +1 1
Posted

Kurcevi pink western pusta film u 16:9 verziji. Plus naravno nije hd. Moram da skinem s neta.

Posted
51 minutes ago, Sludge Factory said:

Kurcevi pink western pusta film u 16:9 verziji. Plus naravno nije hd. Moram da skinem s neta.

ja imam kod mene rarbg verziju na fleski, sacuvana, kada mi dodje da repriziram u cugu..