slepa živana Posted March 28, 2022 Posted March 28, 2022 2 minutes ago, Lancia said: Pih, ja sam vojsci igrao u Kralju Liru i zaglavio corku posle toga. koju ulogu?
Lancia Posted March 28, 2022 Posted March 28, 2022 2 minutes ago, slepa živana said: koju ulogu? Cordelia. 1
Reaktor Posted March 28, 2022 Posted March 28, 2022 6 minutes ago, Lancia said: Pih, ja sam vojsci igrao u Kralju Liru i zaglavio corku posle toga. tako si loše glumio?
Lancia Posted March 28, 2022 Posted March 28, 2022 Just now, Reaktor said: tako si loše glumio? Eh sad, bilo garnizonsko takmicenje, mi izasli samo u gacama i uprtacima, general Canadi umalo nije umro u publici. Radio predstavu Slaven Tolj, super smo ortaci bili i posle vojske, cova posle postao gradonacelnik Dubrovnika i svasta nesto, razisli nam se putevi posle sranja u Jugi. Btw, samo nas dvojica smo bili 10 dana u tjorci, kazu da smo se podsmevali drzavi. 1 3
April Posted April 9, 2022 Author Posted April 9, 2022 Pih, ja sam vojsci igrao u Kralju Liru i zaglavio corku posle toga. Sine, pa kakvo je avangardno vreme bilo... jbtJa nisam imao tu sreću, nama je predstavu spremao jebeni Bule Goncić, a mi na kraju svirali Za milion godinaLajv ejd u pičku materinu 1 2
Duhovnost, ljubav i med Posted June 25, 2022 Posted June 25, 2022 (edited) Вечерас ретко приказивано Ејзенштајново "Старо и ново" , никада га нисам гледао, звучи по опису тотално пропагандно, мада ја обожавам његове верзије "Александра Невског" и "Ивана Грозног", који су такође пропагандног карактера, али имају своју истиниту компоненту у историји (Невски нарочито) , а ово звучи баш неутемељено у било каквој историјској истини, тотални напумпани социјалистички реализам: https://www.rts.rs/page/tv/sr/story/21/rts-2/4855545/staro-i-novo.html Edited June 25, 2022 by Duhovnost, ljubav i med
Milošica Posted July 9, 2022 Posted July 9, 2022 Vidim da ide Watchmen na RTS. Nisam do sada gledao, da li sutra da vratim?
goofs Posted July 10, 2022 Posted July 10, 2022 Ne, jer verovatno nisu pustili Ultimate cut verziju. Ako bi gledao Watchmene, skini sa kioska ultimate cut, odvoji 3 i po sata i lagano. 1
Duhovnost, ljubav i med Posted July 10, 2022 Posted July 10, 2022 Вечерас би требало да иде филм "Пинк Флојд" из 1982. то је ваљда филмовани албум "The Wall", на Ред ТВу, једини канал на пинковским филмским каналима који понекад направи какву такву селекцију приказиваних филмова, на том каналу сам налетао током година на солидан број лепих филмских дела.
Duhovnost, ljubav i med Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 ..... И пустише тај филм. Иако солидно разумем енглески, прави доживљај ми је када се сцене титлују. 1
John Coltrane Posted July 16, 2022 Posted July 16, 2022 Quo vadis, Aida - bila u ponedeljak na HRT 2 pa koga zanima može da vrati (bar na SBB je 7 dana u nazad). Nisam ga gledao i obično izbegavam sve što izadje da pogledam odmah, zbog hajpa. Pustiću ga večeras.
Calavera Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 soleil rouge na superstaru u 23 30, bronson + mifune + delon
Milošica Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 (edited) Sinoc je na FOX bio TOP 2 film svih vremena, Blejd Raner, cela verzija. Edited August 16, 2022 by Milošica
Recommended Posts