Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WARNING - Topik za nepropuštanje retko prikazivanih filmova na tv

Featured Replies

Isto :sad:

• Replies 1.3k
  • Views 146.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Anatomija pada na RTS1 10. marta u 21h (uoci dodele Oskara), a dan kasnije Zona interesa na RTS2.   Dobre filmove pustaju ovih dana, sinoc bio Dogadjaj, a 8. marta ce biti Titan (Zlatni lav

• Oskari na RTS-u RTS 1 Sirat - nedelja u 00.30 Tajni agent - nedelja u 20.55 RTS 2 Franc - subota u 15.50 Mlade majke - subota u 18.00 Siroče - nedelja u 16.35 Ljubav koja preostaje - ponedeljak u 22.5

• Ne znas??? Tipfeler: Sveto Nazor, poznati rok teoreticar 80-ih...   Unuk Vladimira Nazora.

Posted Images

Kad je izašao, pre dve godine, ko blesav sam ga tražio...sad mi baš tužno što sam ga i gledao.

Odmor provodim pored Pule u kojoj nisam bio 10tak godina. Znam sigurno šta ću, još, obići...

• Author

Odmor provodim pored Pule u kojoj nisam bio 10tak godina. Znam sigurno šta ću, još, obići...

Spominjali Premanturu...

Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk

• 3 weeks later...

Овај обећава (РТС1, вечерас) , гледаћу га свакако, па како буде :fantom:

Film

Bekstvo iz Pretorije

Zasnovan na stvarnom bekstvu političkih zatvorenika, "Bekstvo iz Pretorije" je uzbudljivi triler s radnjom smeštenom u turbulentnim danima aparthejda u Južnoafričkoj Republici. (Escape from Pretoria, 2020.)

• 3 weeks later...

Kineska* četvrt, ok pošto je na Cinemaxu vrv ga ima na HBO, nisam razmišljala, u svakom slučaju gledala sam ga pre milion godina, pa sad.

Управо на првом, "Вишња на Ташмајдану", један филм који много лепо стари,:wub: умирем од смеха у појединим сценама, можда најбоље приказује 1960-те и њихову виталност, можда је то последња витална деценија пре пада у декаденцију и стагнацију. 

Гледам сад ташмајданску Вишњу и у постпоноћној репризи, ремек-дело, Боже, Боже, како су величанствено уклопљене камера и музика, генијално баш. 

Neda Arneric :wub:

U Visnji Sinisa Pavic prvi put koristi fore koje ce kasnije postati popularne kada ih ponovi u Tesnoj kozi. Kao kad u kucnoj raspravi cale kaze kevi rodila si idiota misleci na jednog sina, pa potom rodila si dva idiota. Ili kad Ckalja kao profesor francuskog prozove nekog, a on odgovara "nisam tu", itd.

Овде је хумор мало софистициранији, можда зато што је ауторство над сценаријем подељено, парафразирам:

"Доведи ми Вишњу овде"

"Зашто баш ја?"

"Јер си ти без скрупула" 

:kecman::rolf:

Али овде није ништа у сврху суморности, ни дијалози, ни сцене, ни кретање камере, све је у стравичном оптимизму, чак и кад су ликови у сјебаној фази, то су на оптимистичан начин. И што је још важније: убедљиво су оптимистични.

Edited by Duhovnost, ljubav i med

On 28.8.2021. at 12:34, Jimmy Kowalski said:

U Visnji Sinisa Pavic prvi put koristi fore koje ce kasnije postati popularne kada ih ponovi u Tesnoj kozi. Kao kad u kucnoj raspravi cale kaze kevi rodila si idiota misleci na jednog sina, pa potom rodila si dva idiota. Ili kad Ckalja kao profesor francuskog prozove nekog, a on odgovara "nisam tu", itd.

ili kad u amarkordu učenik isplazi jezik pokušavajući da izgovori reč na stranom jeziku, itd.

rodonačelnik komedije bog mu dao zdravlje

D uindou

• Author
6 minutes ago, MocaVukotic said:

D uindou

Na kom kanalu?

Program plus