September 8, 20168 yr Na RTS1 upravo počinje Torente No5. I dalje je teško naći neđto bolje za dobru zabavu i nekontrolisani smijeh!
September 10, 20168 yr hvala kipo ok je filmic, ima par nelogicnosti i tanak je na nekim mjestima ali nije lose, sta se sve kod nas snima.
September 11, 20168 yr ima par nelogicnosti i tanak je na nekim mjestima ali nije lose, sta se sve kod nas snima. Fali samo Nikola Kojo :)
September 15, 20168 yr 20:45 na HRT-u film Intouchables(2011). Onaj francuski o paraplegicaru. Kapiram da je vecina gledala ali oni koji nisu ne treba da ga propuste. Ja sam dugo odbijao da ga pogledam, pa sada svima preporucujem. Jedna od bas retkih stvari koje vrede na francuskom, izjavljivanje ljubavi excluded
October 11, 20168 yr Bilo je nekih koji su pisali da nisu gledali mnogo madjarskih filmova, evo dobre prilike veceras - RTV2 21:30 "Taksidermija" Djerdja Palfija
October 11, 20168 yr pa ovo ko moja baba kad smo stavljali onaj indigo boje papir na prozore kad je bila vežba da ne vide enemiji svetlo u letnjoj kujni i da nam bombarduju pinđur(odbio da probam),ajvar,slatko od jebenog svega..i ona mi kaže da mi imamo neku tajnu raketu al nije znala gde baš tačno i normalno usledio je mito-tito za smoki,evrokrem,flipere i tadašnje potrebe..baba tito korupcija to je bio komunizam
November 1, 20168 yr nije tv, već bioskop večeras od 20:30 u kinoteci, najbolji film usvijet beri lindon