kobni zelaya Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Moraću da propustim, izgubio sam remote control za vremeplov.
ultra plasticni Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Moraću da propustim, izgubio sam remote control za vremeplov. :lolol:Izgleda da postoji samo srpski prevod za ovaj film
Turnbull Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 http://www.imdb.com/title/tt0093843/Ovo bilo preksinoć u noćnom terminueditKontam da je ovaj topik i namenjen za upravo ovakve i slične filmove: razne treš-splačine, one za koje ne postoje prevodi ili uopšte javni torenti za DL ili eventualno postoje mrtvi Rapidgator linkovi od 4 GB - a nekako sve govori da bi to moglo da bude fantastično iskustvo ili si načuo kako o tome govore 2 klinca - gika u tramvaju ili čak iako film ispadne potpuni promašaj, što zapravo i jeste, na javno prikazivanje treba upozoriti.Mislim Balabanov, Hičkok i društvance su klasici ili tu negde i oni su opštepoznate njuške na koje posebno ne treba upirati prstićem, zar ne?Tako je! Ja recimo obožavam taj film, a pošto mi niko nije rekao da ima na tv-u, uhvatio sam ga tek na pola :(
Ajant23 Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 hodorEh, Rogere, sećam se da si jednom principijelno opljuvavao HRT, ali brate trojka ima prilično dobar filmski program. Nažalost, nije mi dostupna...
colonelo Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 HRT3 ima opasno dobar filmski program ovog vikenda:danassutra
beatakeshi Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Mašala. Kakva koncentracija kvaliteta. Šteta što ga nemam na kablu.
Roger Sanchez Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Kaj da vam kažem, uzmite sobu u hotelu s televizijom.. :PDanašnji hajlajt mi je Bruti, šporki e kativi
ToniAdams Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Kaj da vam kažem, uzmite sobu u hotelu s televizijom.. :PDanašnji hajlajt mi je Bruti, šporki e kativi sto ja to volim, ko da citas alan ford i slusas vejtsa istovremeno.blago se vama, ustasama :(
Roger Sanchez Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Jbg, danas je na HRT1 i War Games. To je Pra-Geekovski film, film moje mladosti.. ja bi i to gledo
Ajant23 Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Kad ga niko ovde nema na kablu, jbg. :(Sad vidim da mi se danas pojavio na kablu HRT3...
Ajant23 Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 IKOM, inače nažalost, ali ovoga puta prijatno... Na Open IPTV-u ga nema...
Recommended Posts