Jump to content

WARNING - Topik za nepropuštanje retko prikazivanih filmova na tv

Featured Replies

Moraću da propustim, izgubio sam remote control za vremeplov.

Moraću da propustim, izgubio sam remote control za vremeplov.
:lolol:Izgleda da postoji samo srpski prevod za ovaj film
http://www.imdb.com/title/tt0093843/Ovo bilo preksinoć u noćnom terminueditKontam da je ovaj topik i namenjen za upravo ovakve i slične filmove: razne treš-splačine, one za koje ne postoje prevodi ili uopšte javni torenti za DL ili eventualno postoje mrtvi Rapidgator linkovi od 4 GB - a nekako sve govori da bi to moglo da bude fantastično iskustvo ili si načuo kako o tome govore 2 klinca - gika u tramvaju ili čak iako film ispadne potpuni promašaj, što zapravo i jeste, na javno prikazivanje treba upozoriti.Mislim Balabanov, Hičkok i društvance su klasici ili tu negde i oni su opštepoznate njuške na koje posebno ne treba upirati prstićem, zar ne?
Tako je! Ja recimo obožavam taj film, a pošto mi niko nije rekao da ima na tv-u, uhvatio sam ga tek na pola :(
Eh, Rogere, sećam se da si jednom principijelno opljuvavao HRT, ali brate trojka ima prilično dobar filmski program. Nažalost, nije mi dostupna...

HRT3 ima opasno dobar filmski program ovog vikenda:danassutra

Mašala. Kakva koncentracija kvaliteta. Šteta što ga nemam na kablu.

Kad ga niko ovde nema na kablu, jbg. :(

Kaj da vam kažem, uzmite sobu u hotelu s televizijom.. :PDanašnji hajlajt mi je Bruti, šporki e kativi

Kaj da vam kažem, uzmite sobu u hotelu s televizijom.. :PDanašnji hajlajt mi je Bruti, šporki e kativi
sto ja to volim, ko da citas alan ford i slusas vejtsa istovremeno.blago se vama, ustasama :(

Jbg, danas je na HRT1 i War Games. To je Pra-Geekovski film, film moje mladosti.. ja bi i to gledo :mellow:

• 2 weeks later...
Kad ga niko ovde nema na kablu, jbg. :(
Sad vidim da mi se danas pojavio na kablu HRT3...

Ozbiljno? Koji ti je provajder?

IKOM, inače nažalost, ali ovoga puta prijatno... Na Open IPTV-u ga nema...

Da, nema ga ni na KDS-u, sad sam gledao.