Jump to content
IGNORED

WARNING - Topik za nepropuštanje retko prikazivanih filmova na tv

April

Recommended Posts

Posted

Moraću da propustim, izgubio sam remote control za vremeplov.

Posted
Moraću da propustim, izgubio sam remote control za vremeplov.
:lolol:Izgleda da postoji samo srpski prevod za ovaj film
Posted
http://www.imdb.com/title/tt0093843/Ovo bilo preksinoć u noćnom terminueditKontam da je ovaj topik i namenjen za upravo ovakve i slične filmove: razne treš-splačine, one za koje ne postoje prevodi ili uopšte javni torenti za DL ili eventualno postoje mrtvi Rapidgator linkovi od 4 GB - a nekako sve govori da bi to moglo da bude fantastično iskustvo ili si načuo kako o tome govore 2 klinca - gika u tramvaju ili čak iako film ispadne potpuni promašaj, što zapravo i jeste, na javno prikazivanje treba upozoriti.Mislim Balabanov, Hičkok i društvance su klasici ili tu negde i oni su opštepoznate njuške na koje posebno ne treba upirati prstićem, zar ne?
Tako je! Ja recimo obožavam taj film, a pošto mi niko nije rekao da ima na tv-u, uhvatio sam ga tek na pola :(
Posted
Eh, Rogere, sećam se da si jednom principijelno opljuvavao HRT, ali brate trojka ima prilično dobar filmski program. Nažalost, nije mi dostupna...
Posted

Mašala. Kakva koncentracija kvaliteta. Šteta što ga nemam na kablu.

Posted

Kad ga niko ovde nema na kablu, jbg. :(

Posted
Kaj da vam kažem, uzmite sobu u hotelu s televizijom.. :PDanašnji hajlajt mi je Bruti, šporki e kativi
sto ja to volim, ko da citas alan ford i slusas vejtsa istovremeno.blago se vama, ustasama :(
Posted

Jbg, danas je na HRT1 i War Games. To je Pra-Geekovski film, film moje mladosti.. ja bi i to gledo :mellow:

• 2 weeks later...
Posted
Kad ga niko ovde nema na kablu, jbg. :(
Sad vidim da mi se danas pojavio na kablu HRT3...
Posted

Ozbiljno? Koji ti je provajder?

Posted

IKOM, inače nažalost, ali ovoga puta prijatno... Na Open IPTV-u ga nema...

Posted

Da, nema ga ni na KDS-u, sad sam gledao.