mire Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Rekla je da je za uspeh potrebna veza i da većina nagrađenih nisu vredni toga. Za mene pošteno. +1
ToniAdams Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 konačno neko da skreše u brk debelguzim šabančinama koje se goje i kote po tzv prosveti kolko ti jebeno imas vremena
Hella Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 (edited) imam duplo manje postova od tebe i duplo manje kila a šta je ona tu tačno rekla šta je trebalo da kaže da im treba jebati sortu matoru i smrdljivu pa posle sve to polizati u fazonu kmeee nisam ja to mislijo neću više jel to kvalitetni bunt možda Edited July 4, 2016 by Hella
Hella Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 xexe, i upola manje znanja o gramatici zato se razumem u kilogramatiku
ToniAdams Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 zato se razumem u kilogramatiku tegli vole kad nemas skole
wall Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 (edited) kolko ti jebeno imas vremenaGazda bio, gazda ostao. ^_^ Edited July 4, 2016 by wall
halloween Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Ničim poseban govor. Svi kojima je namenjen već su 100 puta čuli argumentaciju. Kad ovako neko dete izbije u prvi plan u novinama na jedan dan, ako nije neki izuzetan povod (npr. prvo mesto na međunarodnom takmičenju), obično iza toga stoji poznanastvo i dogovor roditelja i novinara.
theanswer Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Ničim poseban govor. Svi kojima je namenjen već su 100 puta čuli argumentaciju. Kad ovako neko dete izbije u prvi plan u novinama na jedan dan, ako nije neki izuzetan povod (npr. prvo mesto na međunarodnom takmičenju), obično iza toga stoji poznanastvo i dogovor roditelja i novinara. ako ništa, rekla im je u lice svima šta misli i ja to cenim a ovo za poznavanje nagađaš
banatjanin Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Ne znam čemu ovolika jed i žuč. Klinka kao učenik generacije izađe i kvalitetno opljune društvo. Pred stotinama roditelja, profesora, lokalnih političara. Ne iz nicka na forumu, ne kao AK u kolumni. upravo tako. odlučno i hrabro, artikulisano i smisleno. bolje i pametnije nego što bi 99,9% njenih vršnjaka moglo ili htelo
Hella Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 ljudina meseca http://www.dailymail.co.uk/news/article-3678853/Pack-gone-Dave-Garage-customer-22-exposes-cheating-stranger-Facebook-overhearing-laughing-affair-queuing-Costa-coffee-machine.html
Shan Jan Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Ja samo cekam trenutak kad ce hella (opet) da se zatreska u neku ovakvu.
Recommended Posts