Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted

@Tihajeza

djuvec..shakshuka..

ja napravim kao djuvec,bazu od povrca koje imas u fridzu u sepri malo prodinstam pa prebacim u vatrostalnu a od gore stavim sv. vrat poklopim folijom pa na krckanje od 40tak min na kraju otklopim da se zapece..moze i koje zrno pirinca na dno da upije sokove

Posted

uh, ima kod iste gospodže Ratatouille Panzanella Salad, sad mi se to jede a već spremio sve za džigericu sa smokvama  :piggy:
ratatouille-panzanella-salad-e1528739181

• +1 1
Posted
12 hours ago, JakeBlues said:

Pripremio osso buco, ima posle slika na now eating. Mozda se ne vidi previse dobro tamo, jer je meso stavljeno na krompir pire a onda zaliveno sosom. 

Ima da se nadje ovako iseceno povremeno u Metrou, a rece mi Rene da ima skoro uvek u samousluzi u Merkatoru.

E sve =1. Vidio sta je (osso buco) i utefterio odmah posle ovog, sto spremam za slavu koja i nije slava, al o tom potom.

• +1 1
Posted
22 hours ago, aram said:

uh, ima kod iste gospodže Ratatouille Panzanella Salad, sad mi se to jede a već spremio sve za džigericu sa smokvama  :piggy:
ratatouille-panzanella-salad-e1528739181

Hvala za ideju, stavila sam pečurke, krupne na četvrtine, sitne na polovine, tikvice, brokoli i luk. I mnogoooo je dobro

• +1 1
Posted
3 hours ago, Ras said:

Šta je sedmo nebo?

Pa tako se zove kolac, peku se kore na oblandi, jedna sa orasima, druga sa kokosom (kao tamna i svetla kora) i fil od zumanaca i to se spoji i to bude to :)

• Hvala 1
Posted
9 hours ago, Ras said:

Šta je sedmo nebo?

to je kad pečeš kolac u rerni i kad fil napusti kolac. 

• Wub 1
  • Haha 4