October 21, 20213 yr 23 minutes ago, Lancia said: Brt, tu ima i za mene brt amande 12 minutes ago, renne said: Linda? Metrov
October 22, 20213 yr Jednom i nešto pametno da uradim: ostavio sam deo testa za picu od pre sedam-osam dana zamrznuto. Fil: paradajz sa suvim bosiljkom i malo belog luka, masline, kapar, usoljene sardine, malo čili paprike, crveni luk, so, biber. Pred kraj pečenja možda dodam i malo mocarele.
October 22, 20213 yr 31 minutes ago, Ras said: Jednom i nešto pametno da uradim: ostavio sam deo testa za picu od pre sedam-osam dana zamrznuto. Fil: paradajz sa suvim bosiljkom i malo belog luka, masline, kapar, usoljene sardine, malo čili paprike, crveni luk, so, biber. Pred kraj pečenja možda dodam i malo mocarele. mljac! ja ne bih sir na ovo. malo mulja (i bluka po zelji) cim izadje iz rerne i to je to.
October 22, 20213 yr 17 minutes ago, Filozof manijak said: Javi se posle jela, da znamo da si preživeo Sve je kako treba 1 minute ago, adam said: mljac! ja ne bih sir na ovo. malo mulja (i bluka po zelji) cim izadje iz rerne i to je to. Nepotreban je, slažem se (pripremao sam i ranije ovu kombinaciju).
October 23, 20213 yr video ovo i zamesio hleb. sad razmisljam da mesim jos nesto kad sam vec napravio haos. mislim da cu odraditi turu rezanaca. to makar necu odmah pojesti.
October 23, 20213 yr Jaooo Reneeee[emoji33][emoji33][emoji122][emoji122][emoji122][emoji39][emoji39][emoji39] Špikovana plećka, natrljana raznim začinima, podlivena pivom, pa na 3h u rernu Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
October 23, 20213 yr Sušene punjene paprike(uvek posna varijanta),comfort food al na babin način[emoji39][emoji7][emoji813]️ ...Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk