March 19, 20214 yr 1 hour ago, banatjanin said: kupljeno ili si sam pravio? odlično izgledaju Krupno mlenevena junetina sa malo soli i bibera, to je sve.
March 20, 20214 yr Danas punimo biftek Realno karađorđeva[emoji769] [emoji12].... Shiit has hit the fan!
March 20, 20214 yr Humboltica ispod sača. OK, trebala je biti hobotnica, al me LIDL opet izneverio, te su kao utešna nagrada kupljeni kraci Humboltove lignje. Poslužiće. A sad, u rernu...
March 21, 20214 yr Špikovana plećka sa kanzas rabom, na pivu Lagano u rernu Edited March 21, 20214 yr by renne
March 21, 20214 yr Pastrmajlija u pokušaju - jagnjetina i teletina, bez pastrme, umesto nje malo dimljene slanine. Čorba od luka spremna, caciki spreman, čili p. i mladi luk naseckani. Sladoled od vanile u frizu i pita od jabuka ispečena: Slavimo dolazak proleća!
March 24, 20214 yr Bio u kasapnici po junetinu za danasnji kari Usput nasao svinjske jezike i srce, eno ih u drugoj serpi da se probare a sutra ce biti gulas.
March 24, 20214 yr 33 minutes ago, Haralampije said: Bio u kasapnici po junetinu za danasnji kari Usput nasao svinjske jezike i srce, eno ih u drugoj serpi da se probare a sutra ce biti gulas. Isto ali vec danas, samo su kod mene paprike zguzvane: