msv Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 Renne mora da otvori PPPECTOPAH kad prođe korona, ovo više ne ide ovako... 1
gospa buba Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 Renne mora da otvori PPPECTOPAH kad prođe korona, ovo više ne ide ovako... [emoji3] kad sam ja rekla da treba da ulozimo u tu kafanu sent from bubamoto 1
aram Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 saću neku buraniju s piletinom zapečenu u rerni da smislim. i da, poređaću ozgo i režnjeve slannnnne.
gospa buba Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 ja imam nekoliko onih pilecih ledja/guzica shto su kilo 90 dinara u merkatoru, i sad bih to zdrndachila u rernu, mater kaze da samo povegetim i krompir okolo.imal bolja ideja?sent from bubamoto
aram Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 14 minutes ago, gospa buba said: ja imam nekoliko onih pilecih ledja/guzica shto su kilo 90 dinara u merkatoru, i sad bih to zdrndachila u rernu, mater kaze da samo povegetim i krompir okolo. imal bolja ideja? pa more, al da znaš da tu imaš jedno tri ljudska zalogaja mesa... ja vegetu izbegavam, bolje mi je kad sam pomešam soli i neke začine. npr. granuliranog belog luka i paprike neke.
Haralampije Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 20 minutes ago, gospa buba said: ja imam nekoliko onih pilecih ledja/guzica shto su kilo 90 dinara u merkatoru, i sad bih to zdrndachila u rernu, mater kaze da samo povegetim i krompir okolo. imal bolja ideja? sent from bubamoto Ima.Supa a posle glabajte pilece hrbetnice sa povrcem iz iste
gospa buba Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 (edited) 32 minutes ago, aram said: pa more, al da znaš da tu imaš jedno tri ljudska zalogaja mesa... ja vegetu izbegavam, bolje mi je kad sam pomešam soli i neke začine. npr. granuliranog belog luka i paprike neke. tako neshto i uradila. znam da nema ko zna shta, ali samo nas dve jedem, to nam je za danas. 29 minutes ago, Haralampije said: Ima.Supa a posle glabajte pilece hrbetnice sa povrcem iz iste supa dosadila. plus ima neka supa koju su sistematski izbegavali i danas ima da plate. shta ima za ruchak. hrskavivce. ker peva Edited February 25, 2021 by gospa buba
adam Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 Sad je vec kasno, ne videh ranije al mozda za sledeci put. Pilav iz rerne. Te hrbate u serpu s povrcem za supu (mrkva, celer, persun, paskanat) i skuvas supu klasicno, zacinis al ne zakuvas rezance. Zatim uzmes djuvece il dublji pleh, u to sipas pirinac, na to pobacas te hrbate i seckano povrce iz supe i zalijes supom da bude jedno duplo i malo jace supe iznad pirinca. Ako volis biber, lepo zapapris, ako ne ne. U rernu na 200C dok pirinac ne popije svu supu i lepo je kuvan. Otprilike pola sata al pogledas, probas, zavisi od kolicine i rerne. Pirinac bude ultra socan i ukusan, meso skoro nebitno. Uz to neka salatica - carski rucak. 5
Anonymous Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 Ja to leđo oglođem (mrzi me da se borim sa onim koščicama) a supu zamrznem. Pun mi zamrzivač pileće supe. Kad se naoružam strpljenjem napravim kao Adam.
gospa buba Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 ispekla klot, to su toliki komadi da nije bilo mesta za dodatke. ispalo super. no generisala sam veliku sholju masti, kakva je to stoka. shta cu sad s tim, jel ima smisla da se chuva i reciklira? sent from bubamoto
Tihajeza Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 Prvi put u životu zamesih testo sa kvascem. "Ostaviti da naraste" Koliko? Kad je kraj? Pola sata? 2 sata? Aaaaaaaaa
Recommended Posts