renne Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 Plećka juče marinirana, izmasirana kanzas siti mešavinom začina za svinju, manuljena, dobro pobiberena. Sas zalivena pivom pa na dva i po sata na topl 3
Haralampije Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Dekapitirani saran (treba za corbu) lepo usoljen i spikovan, zaliven (a bice jos zalivan) kombinacijom mulja,bluka,vina i ruzmarina ide na nekih sat u lelnu. Za to vreme krcka se r corba 3
Haralampije Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Revizija i dodavanje pirinca malo prodinstanog na poriluku 1
ivy Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 vege burgeri od rendane sargarepe,celera,tanko seckan ljubicasti luk,1 cen bluka i 1 konzerva tamnog pasulja samlevena u secku,1 jaje i kesica parmezana od zacina so,biber,kumin i mleveni korijander peceni u rerni uz to grcki jogurt sa harisom,kuvana cvekla salata i Djemi Oliverova zelena boranija sa maslinama i pavlakom mnooooogoooo dooobroooo 2
Tvrdica Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 По твом рецепту и ја мислим да је јако добро, направићу и ја. Штета што ниси фоткала.
ivy Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 e super je,probaj slobodno nema greske...i ovo je neki mix ugl Djejmijevih recpeta i ideja..a ja ne volim da slikam,ne umem plus imam uzas svetlo u kuhinji ali vise sto ne umem
msv Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 2 hours ago, ivy said: ja ne vidim pola slika na forumu Ja neke od njih vidim kad ih otvorim u drugom tabu.
Recommended Posts