Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted

premija lazanje su koje imam, tako da izbirljivos uopshte nije na ponudi [emoji38]ol:

tenksic drushtvo, bice s pechurke neke.

sent from bubamoto

Posted

Skuse na persijski nacin
definishi persijski nachin.

nerado pravim skushu, rezultat mi je uvek nespektakularan u poredjenju sa hemijskim ratom koji izbije svaki put i provetrava se 3 dana :dry:

a volem.

sent from bubamoto

Posted
44 minutes ago, gospa buba said:

definishi persijski nachin.

nerado pravim skushu, rezultat mi je uvek nespektakularan u poredjenju sa hemijskim ratom koji izbije svaki put i provetrava se 3 dana :dry:

a volem.

sent from bubamoto

Ako nisi probala da je turis na rostilj - probaj, takva mi je omiljeta. Ovo na persijski sam davno dao recepat ovde, sustina je jednostavna: iseckas saku oraha, dosta persuna i nane i manju glavicu cluka, posolis, pobiberis, zauljis i time punis skuse. Prosto a divno ispadne, nana razbije tezinu koja skusa moze da prouzrokuje 

Posted

tenkzic. bice jednom probano.

sent from bubamoto

Posted

tj. evo preciznije:

Za 4 skuse treba 2 manje glavice c luka, 4 kasike persuna, 2 kasike suvog grozdja, 6 kasika seckanih oraha i 2 kasike seckane nane. Grozdje potopiti u toplu vodu na 10 min a potom se svi sastojci izmesaju, dodas soli i bibera i time puniti rubu. Peci na 225 C oko pola sata, prvo pod alu folijom a pred kraj bez folije.

Posted

deluje da je shtogod :D

sent from bubamoto

Posted
49 minutes ago, aram said:

tj. evo preciznije:

Hronicaru kulinarstva, nijedan :lolol:

Posted

@renne i ostali, kako se zvala emisija na HRT o kulinarstvu ali sa posebnim akcentom na specijalitete sa otoka/mora? 
Ako nije odgovarajući topik izbriši/premesti. 

Hvala unapred.

Posted
[mention=1038]renne[/mention] i ostali, kako se zvala emisija na HRT o kulinarstvu ali sa posebnim akcentom na specijalitete sa otoka/mora? 
Ako nije odgovarajući topik izbriši/premesti. 

Hvala unapred.
veljko barbieri jelovnici izgubljenog vremena?

ja mislila umro dida a on uapshen zbog pucnjave :isuse:

sent from bubamoto

• +1 1
  • Haha 1
  • Hvala 1