February 4, 20214 yr premija lazanje su koje imam, tako da izbirljivos uopshte nije na ponudi [emoji38]ol:tenksic drushtvo, bice s pechurke neke.sent from bubamoto
February 5, 20214 yr Skuse na persijski nacin definishi persijski nachin.nerado pravim skushu, rezultat mi je uvek nespektakularan u poredjenju sa hemijskim ratom koji izbije svaki put i provetrava se 3 dana a volem.sent from bubamoto
February 5, 20214 yr 44 minutes ago, gospa buba said: definishi persijski nachin. nerado pravim skushu, rezultat mi je uvek nespektakularan u poredjenju sa hemijskim ratom koji izbije svaki put i provetrava se 3 dana a volem. sent from bubamoto Ako nisi probala da je turis na rostilj - probaj, takva mi je omiljeta. Ovo na persijski sam davno dao recepat ovde, sustina je jednostavna: iseckas saku oraha, dosta persuna i nane i manju glavicu cluka, posolis, pobiberis, zauljis i time punis skuse. Prosto a divno ispadne, nana razbije tezinu koja skusa moze da prouzrokuje
February 5, 20214 yr tj. evo preciznije: Quote Za 4 skuse treba 2 manje glavice c luka, 4 kasike persuna, 2 kasike suvog grozdja, 6 kasika seckanih oraha i 2 kasike seckane nane. Grozdje potopiti u toplu vodu na 10 min a potom se svi sastojci izmesaju, dodas soli i bibera i time puniti rubu. Peci na 225 C oko pola sata, prvo pod alu folijom a pred kraj bez folije.
February 6, 20214 yr @renne i ostali, kako se zvala emisija na HRT o kulinarstvu ali sa posebnim akcentom na specijalitete sa otoka/mora? Ako nije odgovarajući topik izbriši/premesti. Hvala unapred.
February 6, 20214 yr [mention=1038]renne[/mention] i ostali, kako se zvala emisija na HRT o kulinarstvu ali sa posebnim akcentom na specijalitete sa otoka/mora? Ako nije odgovarajući topik izbriši/premesti. Hvala unapred.veljko barbieri jelovnici izgubljenog vremena?ja mislila umro dida a on uapshen zbog pucnjave sent from bubamoto