gospa buba Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 premija lazanje su koje imam, tako da izbirljivos uopshte nije na ponudi [emoji38]ol:tenksic drushtvo, bice s pechurke neke.sent from bubamoto
gospa buba Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 Skuse na persijski nacin definishi persijski nachin.nerado pravim skushu, rezultat mi je uvek nespektakularan u poredjenju sa hemijskim ratom koji izbije svaki put i provetrava se 3 dana a volem.sent from bubamoto
Haralampije Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 44 minutes ago, gospa buba said: definishi persijski nachin. nerado pravim skushu, rezultat mi je uvek nespektakularan u poredjenju sa hemijskim ratom koji izbije svaki put i provetrava se 3 dana a volem. sent from bubamoto Ako nisi probala da je turis na rostilj - probaj, takva mi je omiljeta. Ovo na persijski sam davno dao recepat ovde, sustina je jednostavna: iseckas saku oraha, dosta persuna i nane i manju glavicu cluka, posolis, pobiberis, zauljis i time punis skuse. Prosto a divno ispadne, nana razbije tezinu koja skusa moze da prouzrokuje
gospa buba Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 tenkzic. bice jednom probano.sent from bubamoto
aram Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 tj. evo preciznije: Quote Za 4 skuse treba 2 manje glavice c luka, 4 kasike persuna, 2 kasike suvog grozdja, 6 kasika seckanih oraha i 2 kasike seckane nane. Grozdje potopiti u toplu vodu na 10 min a potom se svi sastojci izmesaju, dodas soli i bibera i time puniti rubu. Peci na 225 C oko pola sata, prvo pod alu folijom a pred kraj bez folije.
Haralampije Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 49 minutes ago, aram said: tj. evo preciznije: Hronicaru kulinarstva, nijedan
John Coltrane Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 @renne i ostali, kako se zvala emisija na HRT o kulinarstvu ali sa posebnim akcentom na specijalitete sa otoka/mora? Ako nije odgovarajući topik izbriši/premesti. Hvala unapred.
gospa buba Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 [mention=1038]renne[/mention] i ostali, kako se zvala emisija na HRT o kulinarstvu ali sa posebnim akcentom na specijalitete sa otoka/mora? Ako nije odgovarajući topik izbriši/premesti. Hvala unapred.veljko barbieri jelovnici izgubljenog vremena?ja mislila umro dida a on uapshen zbog pucnjave sent from bubamoto 1 1 1
Recommended Posts