gospa buba Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 shtobrate?ja sam pomislila da imam opet kovid, ne osecala miris par sati, pa se setila da otvorila rernu i poshla da omirishem, te spalila trepavice i receptore sent from bubamoto 1
nisam ja Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 zato sestro što osim dubokog pleha za rernu nemam drugo šta za lazanju. i onda kad stavim foliju sva se svuče kad ubacujem pleh u rernu od onih žljebova. držo sam to na 200 45 minuta isto ništa miris. sad skino foliju ono neš kilavo. sad malo zapaprio pa bumo vidil, mada strepim od bake čojano.
Haralampije Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 46 minutes ago, nisam ja said: zato sestro što osim dubokog pleha za rernu nemam drugo šta za lazanju. i onda kad stavim foliju sva se svuče kad ubacujem pleh u rernu od onih žljebova. držo sam to na 200 45 minuta isto ništa miris. sad skino foliju ono neš kilavo. sad malo zapaprio pa bumo vidil, mada strepim od bake čojano. nemo se lozis, slike koje gledas po netu za neko jelo rade profi fotografi, osam plehova ispeku i slikaju najbolji, vazno je da je ukusno i da si uzivao spravljajuci svoje jelo, jos ako si nesto popijo pride..ihhaaa
aram Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 18 minutes ago, Haralampije said: osam plehova ispeku i slikaju najbolji dobro je ako uopšte ispeku. isprintaju 3d printerom, isprskaju lakom za kosu i eto ga
Jumanji Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Domaću mešanu supu, junetina+piletina, sa knedlama, a onda rinflajš sa belim sosom od mirođije i bluka i verovatno sosom od višanja. 3
JakeBlues Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Lovačke šnicle. Ovo dole desno u plavoj posudi je jedna juneća kocka razmućena u pola litra vode pa u to dodat neki suvi vrganj koji sam imao, da malo dodje sebi pre nego što ga ubacim kod šnicli. 5
aram Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 neki ćemo bok čoi sa svinjskim fileom, po svemu sudeći u medu i soja sosu 2
renne Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 1 hour ago, renne said: Ja ću uskoro neke ćevape 3 1
Jumanji Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Grilovane tortilje punjene: sosom od crvenog luka, susenog paradajza, bluka, mdušice, malo meda i malo soka od limuna + sa grilovanim tikvicama i patlidzanom+ prsutom i mocarelom
gospa buba Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 kad videh lazanje gore, shta treba da znam o pravljenju predmetnih pomocu kupovnog testa, onog premijinog kvazisvezeg u kutijici? kuvam testo prvo, ne kuvam, shta radim? nisam pravila 10 godina, a i tad sam sama mijesila pa sam znala...
renne Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Nikakvo kuvanjeSamo se reda. Bešamel pa ostali filovi, đa vege, đa neki bolonjeze sos 2
arkonada Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Mi pravimo za lazanje 2 verzije pošto smo nemesožderi: ili sojine ljuspice( pre toga ih nalijemo nekom supom i još neki začini i prodinstamo) u paradajz sosu ili ubacimo one frikomove brikete spanaća u paradajz sos + bešamelia može i neke pečurkice da se nađu. A premija lazanje su ok mada nismo nešto mnogo zahtevni
Recommended Posts