Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted

nemam fotku, ali danas pravi ručak "kao kod bake": supa, svinjski vrat, krompir pire i spanać na puteru i mleku.

da me nije mrzelo da pravim kolač, doživljaj bi bio potpun u ovaj jesenji dan.

• +1 3
Posted
22 minutes ago, decak Kejt said:

nemam fotku, ali danas pravi ručak "kao kod bake": supa, svinjski vrat, krompir pire i spanać na puteru i mleku.

da me nije mrzelo da pravim kolač, doživljaj bi bio potpun u ovaj jesenji dan.

lenja pita sa jbukama,bundevara ili ,,zuti,, kolac sa visnjama  posuto prah secerom :D

Posted
21 minutes ago, decak Kejt said:

supa, svinjski vrat, krompir pire

Isto... :D

Posted
1 minute ago, rezwalker said:

Isto... :D

Daj da vidimo kako je decak Kejt spremila klopu.

• +1 1
Posted
Just now, Lancia said:

Daj da vidimo kako je decak Kejt spremila klopu.

Bude...

Posted

Srednje ljuta krilcaddc47472318b5a1102719933bbfb75a0.jpg

Послато са SM-N985F помоћу Тапатока

• +1 3
Posted

Не знам како, ал крилца из рерне увек боља од крилаца са роштиља. 

Својевремено сам куповао код Турака пилиће печене на оном рингишпилу што се и код нас ради. Имали су опасну фору кад пакују пиле да га прво обмотају танким лепињама, па тек онда фолијом. Док се стигне до куће лепиње упију масноћу па буду меке и сочне.

• +1 1
Posted
1 hour ago, dekki said:

Не знам како, ал крилца из рерне увек боља од крилаца са роштиља. 

Својевремено сам куповао код Турака пилиће печене на оном рингишпилу што се и код нас ради. Имали су опасну фору кад пакују пиле да га прво обмотају танким лепињама, па тек онда фолијом. Док се стигне до куће лепиње упију масноћу па буду меке и сочне.

Да, да... То стално раде лавашом и са осталим месима, пре свега са роштиља. Ух, сад би’ поново у Газиантеп... :sad:

Posted

ja opet nemam fotku, ovih dana zaboravljam na telefon od uzbudjenja izazvanog kuhinjom 😂

elem, napravila najjači kesten pire do sada, deo smo odmah stukli, a deo sam stavila u zamrzivač pa ću od njega napraviti truffles za NG. tad će sigurno biti fotkanja.

(da li se ovaj post kvalifikuje za oživljavanje "Ruska, sarma i Milion" teme...? 😂)

Posted

Daj malo detaljnije, prošle godine sam pravio, al' se nije stego kako treba...

Pojelo se bez obzira, kako je govorio moj tast, "za dobru svinju nema loših pomija" :piggy: