Mil@n Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 Moj prvi suljpa... Ljudi, prezadovoljan sam kako je ispalo! Gust, pikantan, ljutkast, pre-za-do-vo-ljan. Valjda će i drugi put biti isto.
Mil@n Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 Gravče na tavče? Toliko sam zadovoljan kako su mi oba pasulja ispala, da mi dođe više nikad da ih ne pravim da ne pokvarim Zaboravio sam da kupim kobaje, ko me j...
JakeBlues Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 Pasta sa paradjz sosom sa podlogom od belog luka i nekog gronika, domaćeg, koji mi se nije svideo ni kad sam ga dobio, i zbog toga čekao je svoju šansu u najmračnijem ćošku frižidera više od godinu dana. Bilo mi žao da bacim, a možda sam trebao.
triple_nippled Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 mogao si carbonare. guanciale=gronik si imao, jos samo pecorino i jajca
JakeBlues Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 Taj gronik i dobih za carbonare, u fazonu evo nešto baš za tebe smo osušili, da te iznenadimo. Ali po ukusu nidje veze sa guanciale. A ni stajanje u frižideru mu nije pomoglo, ni malo. Ali dobro, završena priča, idemo dalje...
detabo Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 Veceras malo laksa varijanta...Dobro vece svima [emoji4][emoji6]
detabo Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 Cufte u paradajz sosu....brzinski proprzene pa stavljene da se krckaju....evo vec treci sat [emoji847]
ivy Posted April 18, 2020 Posted April 18, 2020 sto,zaboga, cufte kuvas tri sata? al dobro ja inace nisam ljubitelje te ,,sive,, hrane sto se kuva 16 sati pa se sve raskuva,posivi i dobije isti ukus pa nemas pojma sta jedes jer je sve jedno.. kod mene rizoto sa suvim vrganjima
Recommended Posts