Valk Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 Pravim kanelone prvi put. Sve ok ide samo je trebalo ranije da pitam @aram kako se najbrže pune. Ja uzela nekom malom kašičicom, oči mi ispale.
renne Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 napraviš fišek od kese, odsečeš vrh, napuniš i cepaš
renne Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 a paz' ona pita tebe, kao da drugi ne znaju
aram Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 pnormalno da će mene, za se ko je ovde italian chef
Valk Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 Druže @renne ne sumnjam u tebe nimalo nego mi ovaj srbonemac a žabar u srcu uvek prvi padne na pamet kad je italijanska kuhinja u pitanju A i naučio me već da pravim lazanje a ti nisi imao živce, evo sad se setih
Valk Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 (edited) Samo obrnutim redom, naravno. Edited September 25, 2019 by Valkyrie
ivy Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 kod mene gulas od junece dzige i pohovano sumsko pile
gospa buba Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 svaki put se presechem za to pile? [emoji38]ol:sent from bubamoto
Bujodrag Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 (edited) Devojka i ja smo se jednom mučili s tim piletom. Ona je bila novopečena žustra vegetarijanka ( jer, sirote životinje.....) pa sam se trudio da joj spremam takvu klopu jer smo radili u različitim smenama, ja u prvoj ona u drugoj pa da ima za kad dodje s posla a ja se spremam za spavanje. Pa smo žudeli za vikendom iz mnogo razloga. Klopa je bila jedan od tih razloga. Bila je sva ponosna kad je napravila vegeterijanske lazanje i ja joj iskreno rekao da su vrlo ukusne. Ali šumsko pile nam je bilo totalni promašaj. Nismo izučili materiju dovoljno Edited September 26, 2019 by Bujodrag
Recommended Posts