Haralampije Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 (edited) proveren recepat bratac: trebao si preventivno da zgutas dva ranisana sat pre i Alah da te vidi Edited January 15, 2018 by Haralampije
maheem Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 10 minutes ago, banatjanin said: ... i tako, odluka je pala... Poslusaću te nezvanova, saću sodu da smlatim a u svitanje na trcanje
Bujodrag Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 32 minutes ago, banatjanin said: Upravo sam iz rerne izvadio friške pogačice s čvarcima. I sad šta? Da jedem i ne spavam pola noći ili da ne jedem i tiho patim i mirišem vazduh celu noć? Pojedi koliko ti srce (i stomak) želi, pojedi sve i traži još. Za šta da se čuvaš? Za starost u kojoj ćeš žaliti što nisi pojeo više pogačica? Ako te sura bude boleo stomak, pa....preživećeš.
darling Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 pojedi kolko oces, al ne zalivaj tecnoscu (nikakvom), pij sat, sat i po posle obroka, i nece te boleti nista. dakle, prvo se napij, onda jedi i sve ce biti okej
banatjanin Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Testo je testo, pa još vruće i masno. Izjeo, nisam preterao, spavao, ama ustao natečen kao košnice da sam nosio celu noć
banatjanin Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 PiKtije tiho šapuću u desetolitarskom loncu, a ja motam sarmu, slušam Koena i sitno pijuckam viljamovku. Zatim obrišem ruke, odgovorim na par mejlova, pa nastavim...
Sara Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 e,mekike volim, nisam pravila u zivotu, a ni jela skoro
Deda Drda Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 21 hours ago, renne said: zamesio testo za mekike Jel može recept? Ja ih obožavam ali nikad nisam bio zadovoljan kako su mi ispale. Hvala unapred.
renne Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 Kvacas rastopim u toplom mleu, oko 0.5kg brašna, jedno jaje, malo soli i malo vode i koja kap ulja Sve umesim i pustim testo da naraste. Posle valjam oblik i pržim na vrelom ulju 1
Čutura Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 ea, jel ga mesis na astalu ili onako mekse u vangli?
Recommended Posts