January 15, 20187 yr proveren recepat bratac: trebao si preventivno da zgutas dva ranisana sat pre i Alah da te vidi Edited January 15, 20187 yr by Haralampije
January 15, 20187 yr 10 minutes ago, banatjanin said: ... i tako, odluka je pala... Poslusaću te nezvanova, saću sodu da smlatim a u svitanje na trcanje
January 15, 20187 yr 32 minutes ago, banatjanin said: Upravo sam iz rerne izvadio friške pogačice s čvarcima. I sad šta? Da jedem i ne spavam pola noći ili da ne jedem i tiho patim i mirišem vazduh celu noć? Pojedi koliko ti srce (i stomak) želi, pojedi sve i traži još. Za šta da se čuvaš? Za starost u kojoj ćeš žaliti što nisi pojeo više pogačica? Ako te sura bude boleo stomak, pa....preživećeš.
January 15, 20187 yr pojedi kolko oces, al ne zalivaj tecnoscu (nikakvom), pij sat, sat i po posle obroka, i nece te boleti nista. dakle, prvo se napij, onda jedi i sve ce biti okej
January 16, 20187 yr Testo je testo, pa još vruće i masno. Izjeo, nisam preterao, spavao, ama ustao natečen kao košnice da sam nosio celu noć
January 18, 20187 yr PiKtije tiho šapuću u desetolitarskom loncu, a ja motam sarmu, slušam Koena i sitno pijuckam viljamovku. Zatim obrišem ruke, odgovorim na par mejlova, pa nastavim...
January 24, 20187 yr 21 hours ago, renne said: zamesio testo za mekike Jel može recept? Ja ih obožavam ali nikad nisam bio zadovoljan kako su mi ispale. Hvala unapred.
January 24, 20187 yr Kvacas rastopim u toplom mleu, oko 0.5kg brašna, jedno jaje, malo soli i malo vode i koja kap ulja Sve umesim i pustim testo da naraste. Posle valjam oblik i pržim na vrelom ulju