duda Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Što sam skuvao čili kon karne, sa mešavinom karibijan začina i sa dimljenom solju jel' može recept za ovo ?
renne Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 (edited) Jedna velika glavica ljubičastog luka, dva čena belog sitno se iseckaju. Na to se doda oko pola kg mlevenog mesa, pa se lagano dinsta. U međuvremenu se doda čili u prahu, svež čili, ili neka druga ljuta paprika, malo soli, bibera, prstohvat origana, pa se doda pasirani paradajz, ja dodam oko 250-300 grama pa se udinsta. Pred kraj kuvanja se doda konzerva crvenog pasulja i dve štangle čokolade za kuvanje Edited March 13, 2021 by renne
duda Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Jedna velika glavica ljubičastog luka, dva čena belog sitno se iseckaju. Na do se doda oko pola kg mlevenog mesa, pa se lagano dinsta. U međuvremenu se doda čili u prahu, svež čili, ili neka druga ljuta paprika, malo soli, bibera, prstohvat origana, pa se doda pasirani paradajz, ja dodam oko 250-300 grama pa se udinsta. Pred kraj kuvanja se doda konzerva crvenog pasulja i dve štangle čokolade za kuvanje 'fala :)
Ras Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Jedna velika glavica ljubičastog luka, dva čena belog sitno se iseckaju. Na do se doda oko pola kg mlevenog mesa, pa se lagano dinsta. U međuvremenu se doda čili u prahu, svež čili, ili neka druga ljuta paprika, malo soli, bibera, prstohvat origana, pa se doda pasirani paradajz, ja dodam oko 250-300 grama pa se udinsta. Pred kraj kuvanja se doda konzerva crvenog pasulja i dve štangle čokolade za kuvanje jednostavan i dobar recept. pravio danas. ispalo korektno, ali je izostao vau! efekat. mislim da nisam uspeo da izvučem dovoljno arome (ljutine - da) iz papričica koje sam koristio i to mi je na kraju, u jelu nedostajalo verovatno bi pomogao i neki haralampijev sos na plus strani: dobro iskorišćen šareni pasulj kuvan prošlog vikenda
renne Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Da, meni je najbolje kada stavim habanero, dobijem i svežinu dinje i ljutinu
Haralampije Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Wonton supica podrazumeva da se prvo napravi nadev a bome i testo
mammy two shoes Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 (edited) Wonton supica podrazumeva da se prvo napravi nadev a bome i testo biće to dobra supa. dobra ti nožekanja a i radle za testo. moje su verovatno zarđale zaboravljene u fijokama. Edited October 8, 2017 by mammy two shoes
Recommended Posts