I*m with the pilots Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 (edited) Sad kad pogledam smesu i kore...hmm nemam tako dubok pleh ovde, sveca mu. Nadam se da gresim u odokativnoj proceni. Al ajde, sta god. Drzite palceve. Vidim ovde kako radi zena: napravi, kako kaze, lopticu. zanimljivo Edited March 2, 2017 by I*m with the pilots
ivy Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 pa sipaj polako pa vidi..ako ima viska napravi u dve tepsije ili iz dve ture u toj jednoj,ispeces,izvadis pa ponovo.. celovecernja zabava
Sara Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Meni gužvara nikad nije uspela kao kevina, svetlosnu godinu sam u zaostatku ????
I*m with the pilots Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Hvala na pomoci i na podrsci, giba je ispala skroz dobro. :)
Frank Pembleton Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Hvala na pomoci i na podrsci, giba je ispala skroz dobro. :)Eto!
maheem Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 svinja punjena slandzom i necim sto su nazvali french dressing. povrcke i sir kolko sam ukacio. meso samo po sebi vrlo ukusno, dresing visak. zajebao sam se, bolje da sam uzeo ribeye steak il nesto slicno, ovako je bilo jebade sa okretanjem, kuvanjem pa opet zapecanjem...
banatjanin Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 (edited) :) moj je već gotov, i supa sa duuugačkim žutim rezancima Edited March 5, 2017 by banatjanin
ivy Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 sto?pa kuvam musaku,sta da radim.. ja nikad nisam shvatala poentu rinflajsa,ustvari shvatam da mora da se iskoristi to povrce iz supe ali gnjeckavo,prekuvano povrce koje se kuvalo satima u supi nikad nisam volela...ja ga iseckam i vratim u supu i iseckam meso pa jedem taj dan kao corbicu a visak supe procedim i kuvam u narednim danima tako sto naseckam svezeg povrca i prokuvam 5min da bude hrskavo..
I*m with the pilots Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 ja nikad nisam shvatala poentu rinflajsa Pa kada ga ne jedeš kako treba
Recommended Posts