Jump to content

Now cooking!

Featured Replies

Sad kad pogledam smesu i kore...hmm nemam tako dubok pleh ovde, sveca mu. Nadam se da gresim u odokativnoj proceni. Al ajde, sta god. Drzite palceve.

Vidim ovde kako radi zena:

napravi, kako kaze, lopticu. zanimljivo

Edited by I*m with the pilots

pa sipaj polako pa vidi..ako ima viska napravi u dve tepsije ili iz dve ture u toj jednoj,ispeces,izvadis pa ponovo.. celovecernja zabava  :lol:

Meni gužvara nikad nije uspela kao kevina, svetlosnu godinu sam u zaostatku ????

Hvala na pomoci i na podrsci, giba je ispala skroz dobro. :)

Hvala na pomoci i na podrsci, giba je ispala skroz dobro. :)

Eto!
0d6df76ff34baa120e61dcfb27325a65.jpg

Šta ti je ovo skroz levo?

svinja punjena slandzom i necim sto su nazvali french dressing. povrcke i sir kolko sam ukacio. meso samo po sebi vrlo ukusno, dresing visak. zajebao sam se, bolje da sam uzeo ribeye steak il nesto slicno, ovako je bilo jebade sa okretanjem, kuvanjem pa opet zapecanjem...

51e81c9ca4532b3315aa16d733804f30.jpg

Rinflajš ^_^

:) moj je već gotov, i supa sa duuugačkim žutim rezancima

Edited by banatjanin

musaku od kelja 

dodje ivy i sjebe rinflajs :lolol:

sto?pa kuvam musaku,sta da radim..

ja nikad nisam shvatala poentu rinflajsa,ustvari shvatam da mora da se iskoristi to povrce iz supe ali gnjeckavo,prekuvano povrce koje se kuvalo satima u supi nikad nisam volela...ja ga iseckam i vratim u supu i iseckam meso pa jedem taj dan kao corbicu a visak supe procedim i kuvam u narednim danima tako sto naseckam svezeg povrca i prokuvam 5min da bude hrskavo..

ja nikad nisam shvatala poentu rinflajsa

Pa kada ga ne jedeš kako treba

kako?