Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted (edited)

Sad kad pogledam smesu i kore...hmm nemam tako dubok pleh ovde, sveca mu. Nadam se da gresim u odokativnoj proceni. Al ajde, sta god. Drzite palceve.

Vidim ovde kako radi zena:

napravi, kako kaze, lopticu. zanimljivo

Edited by I*m with the pilots
Posted

pa sipaj polako pa vidi..ako ima viska napravi u dve tepsije ili iz dve ture u toj jednoj,ispeces,izvadis pa ponovo.. celovecernja zabava  :lol:

Posted

Meni gužvara nikad nije uspela kao kevina, svetlosnu godinu sam u zaostatku ????

Posted

Hvala na pomoci i na podrsci, giba je ispala skroz dobro. :)

Posted

Hvala na pomoci i na podrsci, giba je ispala skroz dobro. :)

Eto!
Posted

svinja punjena slandzom i necim sto su nazvali french dressing. povrcke i sir kolko sam ukacio. meso samo po sebi vrlo ukusno, dresing visak. zajebao sam se, bolje da sam uzeo ribeye steak il nesto slicno, ovako je bilo jebade sa okretanjem, kuvanjem pa opet zapecanjem...

Posted

51e81c9ca4532b3315aa16d733804f30.jpg

Rinflajš ^_^

Posted (edited)

:) moj je već gotov, i supa sa duuugačkim žutim rezancima

Edited by banatjanin
Posted

sto?pa kuvam musaku,sta da radim..

ja nikad nisam shvatala poentu rinflajsa,ustvari shvatam da mora da se iskoristi to povrce iz supe ali gnjeckavo,prekuvano povrce koje se kuvalo satima u supi nikad nisam volela...ja ga iseckam i vratim u supu i iseckam meso pa jedem taj dan kao corbicu a visak supe procedim i kuvam u narednim danima tako sto naseckam svezeg povrca i prokuvam 5min da bude hrskavo..

Posted

ja nikad nisam shvatala poentu rinflajsa

Pa kada ga ne jedeš kako treba