yolo Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 pa da, mali beli pasulj, dosta sitniji od obicnog, manje je skroban, rekao bih manje sklon diverzijama u stomaku. sad, mnogima nece odgovarati jer je, jel, barem u mojoj izvedbi malo drugaciji nego strejt pasulj, ali je i dalje pasulj. ako ste shvatili sta sam hteo reci.
Hippie Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 super fresh, super healthy, super delicious cranberry juice!
Valk Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Skuvala sam prvi put u zivotu kompot od dunja. Voda, nesto secera i limun. Videcemo posle kakav je :)
assück Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 nav kuking - stavio krilca, batake i karabatake u kesu za pecenje. prethodno sam ih u uvaljao u konglomerat sweet chili sosa, bio zacina, soli, i onih delhaize mesavina zacina - malo provansalske mesavine i malo one mrvljeni biber/paprika mesavine. ubacio dva cena belog luka i polutku srebrnjaka, zalio smederevkom. vidjet cemo
yolo Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 (edited) imam neke goste pa sam ovako zamisliopredjelo:sveze spremljena fava ("humus" od boba, bluka i mulja)grilovana kozija feta sa koricom od meda i susamatahina sa svezom cveklomlezboske masline iz salamuresalata endivija i narsarlov baget (smrznut pa u rernu)radin suncani hlebrazna maslinova ulja i balzamika za umakanjecorba:manestra a la gazza (razne mahunarke iz "fantazija" mesavine sa pasatom od paradajza nekuvanom i pestom od bosiljka)glavnolosos na pari preliven slatko ljutim sosom sa puno svezeg djumbirakinoa sa blitvom i spanacemdezertkukuruzni kolac od jabuke - vec napravljen, zena odvalilapice se austrijski mirisni rizling ili gagin prokupac 2011dosta sve to vuce na zdravo i polupresno, to je da mogu i ja da se najedem ko covek Edited November 30, 2012 by gazza1
duda Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 dezertkukuruzni kolac od jabuke - vec napravljen, zena odvaliladaj recept
gospa buba Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 on tako stalno, samo se hvali. recepat na sunce.
Recommended Posts