yolo Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 izmenjen najdzelin bejlis tiramisu sa karolansom, kakva sam ja domestik gades :DUploaded with ImageShack.us a stisla si se za kavu da natopis piskote
cmrlj Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 veoma jak espreso je pomesan sa kerolansom koji ga je pobeleo. lepo sam rekla da sam domestik gades
duda Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 uh, najboljiji kolač. krejving momentalni .i jedno pitanje. na koliko st. pečeš ovaj tip testa. ja pečem na 150 a opet nekako uspe da mi se prepeče, vidim ove tvoje bele, prelepe.
renne Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Na oko 140, tu temperaturu imam na rerni.Svrati slobodno pa da se sladimoПослато са GT-I9000 користећи Тапаток 2
duda Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Svrati slobodno pa da se sladimoaaaa, tek sad videla ovaj poziv, kad sam sita najedenatm
Frank Pembleton Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 salata sa rukolom i mandarinama -_-edit:kao što se da primetiti i rotkvice su u igriA ucinilo mi se da sam te video da se valjas po nasipu, kad ono ti brao tu travuljinu....
renne Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 aaaa, tek sad videla ovaj poziv, kad sam sita najedenatm ajd zovem sledeći put unapred
yolo Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 (edited) pasuljica corbicaskuhao pasuljicu i nesto karfiola u vodi u koju sam dodao kasiku one alnaturine kao prirodne vegete (znam znam:)kada je bilo gotovo promuljao malo stapnim mikserom da dobije malkice gustinedodao bosiljak suhi, nisam imao svezegjedan cen belog luka, bibera i muljanenormalno je prosto a dobro, nije bas kao pravi pasulj, laksi je ukus dostasutra kada budem jeo planiram da narendam malo sveze sargarepe u tomrzim kada je kuvana Edited November 25, 2012 by gazza1
Anonymous Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Ovaj, a šta je to 'pasuljica'?Voleo bih da probam to da napravim, počeo je da mi dosađuje standardni pasulj, a zima još nije ni počela.
renne Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 toj onaj sitni belo-žuti pasulj, naći ćeš ga kod baba na pijaci pod imenom pasuljica
Recommended Posts