Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Now cooking!

Featured Replies

Uhvati me neka inspiracija danas:

- dynamite shrimps iliti jumbo škampi u ljuto-kiselom sosu (zbudži se za 20 minuta a zakiva kad se posluži u koktel čaši)

- mascarpone sladoled sa smokvama, puterom od kikirikija i brusnicama. Dodaje se i jedan shot vilje koji sam ja iskusno nalio direktno iz flaše ali mi je ruka malo zadrhtala pa su ispala jedno 2-3 shota i sladoled je veseo samo tako. Sreća pa sam imao dodatne količine svih sastojaka pa sam ga tako izvadio a sad ga valja pozobati što neće biti teško.

• Replies 11.5k
  • Views 866k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

Rizoto po Jamie Oliver vulgaris receptu. 

Seckani luk, sargarepa i tikvice bačeni na mulje. Nakon par minuta dodao pileće belo meso. Potom sipao pirinač i dolio roze da se dinsta

Zatim dodao ikarove sušene vrganje i zalivao vodicom od vrganja, da se nastavi dinstanje. Začinio estragonom i solju. Kada sam sklonio šerpu sa ringle dodao kockicu putera i malo rendanog parmezana.

Fino ispalo. Parmezan baš izdominira, treba biti pažljiv.

a jos bolje od saveta: kazan. :)

Postao sam takav sosije da me ne pustaju napolje dok ne napravim dva sosa chef_cooking.gif

Edited by katamaran

Dan ko stvoren za pravljenje pice

snijeg padeeee na janjeća plećkaaaa

SX76Nhi.jpg

pocrkaće

konacno smislila sta da kuvam, ali ne moze covek u srbiji da racuna na to da ce u prodavnici naci sta joj treba. umesto toga, ja u maksiju gladna i ocajna, konzerve sociva na popustu, improvizovala brzinsko kuvano jelo. mladi luk, paprika, beli luk, socivo, lajm, seckano peceno kostunjavo.

2qno9rc.jpg

kupus, sladak. sa sv. vratom i debrecinama.

pocrkaće

4 sata smo crkavali od drulovanja na miris a sad od orgazma ždrela.

v5USbI4.jpg

pašta fažol

v5USbI4.jpg

Ovo slikano dronom?  :lolol:

snijeg padeeee na janjeća plećkaaaa

SX76Nhi.jpg

U šta si ovo stavio? Mislim plećka...

U šta si ovo stavio? Mislim plećka...

probušio je na par mesta u neke rupe ubacio ruzmarin, u neke žalfiju a u neke bosiljak :lolol:

napravio marinadu u blenderu od dve male glavice slatkog luka, skoro cele glavice belog, palac đumbira, 50g badema, zrna slačice, oveći čili i otprilike deci jogurta. prekrio dno pekača sa time a ostatak premazao preko plećke. ostavio tako 2h sata. posle dva sata ulio sam 2.5 deci vode i rasprskao maslinovog ulja preko plećke. pola sata na 220C dok se ne uhvati korica a posle 4h na 130. izvadio plećku, odlio malo tečnosti pa metnuo pekač na ringlu i napravio nešto poput kari sosa - korijander, slačica, opet đumbir, 3 čena belog, tanko iseckani slatki luk, umesto čilija sam iseckao pola crvene špice, 3 paradajza na kockice, konzerva kokosovog mleka i na kraju iscedio skoro pola limuna. sosom sam prelio pirinač, što više sosa to bolje.