Dagmar Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Ali paradajz sos je uvek 1 wtf momenat. Skoro sam pricao s jednom zenom koja je inace sva puna entuzijazma, pa rece kako rade na tome da menza bude malo internacionalnija. I onda si mislim, da li zaista zelim da jedem vijetnamsku hranu ala cevapi u paradajz sosu? Hah, ja sam zbog te menza verzije internacionale bila ubeđena da su lumpije najgore jelo kosmosa dok nisma jednom probala lumpije koje je pravila koleginica Vijetnamka. Ono šije gibu dobri ljudi.
Čutura Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 istranzirao jagnjeci but, ocistio od zilica i opni, iseckao na bite-size komade, zacinio i ostavio u frizider. sutra ce da se kuva jagnjeci paprikas
ivy Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 chicken vegetable curry sa kokosovim mlekom malo sam se zaigrala indije pa je ispalo malo ljuce nego sto volimo ali gasenje grckim jogurtom,pirincem i salatom je ispalo sasvim prihvatljivo
Muwan Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Veče zdrave hrane: grašak sa mladim lukom, nanom i romein salatom vs. kinoa sa prazilukom, šitakama i šišarkinim semenkama.
Parsons Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Ali paradajz sos je uvek 1 wtf momenat. Skoro sam pricao s jednom zenom koja je inace sva puna entuzijazma, pa rece kako rade na tome da menza bude malo internacionalnija. I onda si mislim, da li zaista zelim da jedem vijetnamsku hranu ala cevapi u paradajz sosu? gomila istocnih nemaca misli da su cevapcici kinesko jelo. ce-vap-ci-ci ^_^ . zapadnjaci vec znaju, sa mora. da ne trolujem - spaeter koching = avgust je vreme kada se u nemackoj napokon moze napraviti cestiti i ukusan sataras od namirnica sa pijace.
halloween Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Hleb od heljde u vatrostalnom pekaču, imitacija crepulje. Nije loše.
ivy Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 poredjala u pleh patlidzane secene na kolutove preko dobrog domaceg parajiza sledeci sloj feta sir,italijanske mesavine zacina,gornji red patlidzana,pod foliju 20min otklopila narendala tvrdog sira nazad u rernu jos 20tak min majko mila!!!
halloween Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 (edited) Razljevuša sa sirom i tikvicama gotova. U rerni pita sa sirom, znate kakva! Sutra kod tate, pa bolje da završim kod mene bar deo. Sutra spremam 3 pite jabuke kožare& orasi. edit: gotova! Edited August 21, 2015 by halloween
Skyhighatrist Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Džem od breskvi, strejt, sa cimetom i sa crnim vinom, biće po 6-7 tegli od svakog.
Recommended Posts