renne Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Valja na'raniti dvadeset duša kod žene u firmi pa sam poranio
renne Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 TeleĆina, juče umarinirana, sad na povrće stavljena pa u rernu na koji sat. Posle toga preliv od kajmaka mladoga i moravska salata. Rođendanski ručak
halloween Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 (edited) U Univerexportu 1 od najgorih lubenica u životu, nezrela. Bilo mi žao da bacim, pa odem i kupim gazu i džemfix i napravim žele od lubenice. Evo ga, hladi se u teglama. Ima privlačan miris, ali ko zna šta će na kraju ispasti od ovog. Koliko može da stoji u frižideru? Edited August 2, 2015 by halloween
nisam ja Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Ona napraviše nešto nikad spravljeno, a onda stade zaštokakovati.
halloween Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Ali je diiivnog ukusa, mirisa i boje. Do sutra će da se skroz stegne u frižideru, potom sledi konzumacija na terasi uz zalazak sunca.
darling Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 jao belch jel ovo tvoj tanjir? sad bih zaronila u nj.
yolo Posted August 2, 2015 Author Posted August 2, 2015 ovo je slika sa inter neta. ne moze biti istina da ona tako kuva.
belch Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 (edited) Slika je sa neta ali je i moj izgledao gotovo identicno Edit@gaza sad bih napravila ponovo i dala ti da probas al neću jer ti je zloban komentar Edited August 2, 2015 by belch
Recommended Posts