May 17, 20159 yr ja ne znam tacno vreme da ti kazem ali znam da ti kazem da ako se izvadi koska pravi razliku u vremenu i to se onda pece krace
May 17, 20159 yr ja ne znam tacno vreme da ti kazem ali znam da ti kazem da ako se izvadi koska pravi razliku u vremenu i to se onda pece krace sad tek vidim sta sam napisao gore, znam da pravi razliku, ali koliko? hvala u svakom slucaju. :)
May 17, 20159 yr moje stihijsko kuvanje ugl podrazumeva koriscenje vise organoleptickih metoda nego precizno vremenskih,to imam za svega nekoliko stvari..ostalo je sve otprilike/pogledam/lupnem/pipnem/zasecem da vidim jel gotovo i slicno
May 17, 20159 yr na koliko? 200? 250? kontao sam 20ak min na 200 pod folijom, pa kratko na 250 da uhvati koricu
May 17, 20159 yr Nije da ti solim pamet ali babuska je dobra samo za jedno: da je stavis na udicu kao kedera za stuku i to samo kad nemas nista bolje.U corbi je suvisna ,hoce da da gorcinu.Ako nemas mrenu (a realno nije je lako naci) stavi neku drugu belu dunavsku tipa;bodorka,deverika uf, neka od najsladjih ribljih pijanstava su bila uz res przenu babusku.. i bitno je da ne bude ni premala ni prevelika da bi mogla lepo da se isprzi, oko 300-400 grama..
May 19, 20159 yr Dani Luizijane. Na talandaru idu kotleti šarana divljaka i soma, i roštiljske kobaje. Riba će se umakati u sos od limete, luka, čipotle sosa. Pored toga, bareni krompir sa koprivom.
May 22, 20159 yr Pribavio iz dve mesnice govedje repove i tetive.Sutra se prave tetive na kineski nacin.Stay tuned....