ivy Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 ja ne znam tacno vreme da ti kazem ali znam da ti kazem da ako se izvadi koska pravi razliku u vremenu i to se onda pece krace
nenad Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 ja ne znam tacno vreme da ti kazem ali znam da ti kazem da ako se izvadi koska pravi razliku u vremenu i to se onda pece krace sad tek vidim sta sam napisao gore, znam da pravi razliku, ali koliko? hvala u svakom slucaju. :)
ivy Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 moje stihijsko kuvanje ugl podrazumeva koriscenje vise organoleptickih metoda nego precizno vremenskih,to imam za svega nekoliko stvari..ostalo je sve otprilike/pogledam/lupnem/pipnem/zasecem da vidim jel gotovo i slicno
nenad Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 na koliko? 200? 250? kontao sam 20ak min na 200 pod folijom, pa kratko na 250 da uhvati koricu
Čutura Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 Nije da ti solim pamet ali babuska je dobra samo za jedno: da je stavis na udicu kao kedera za stuku i to samo kad nemas nista bolje.U corbi je suvisna ,hoce da da gorcinu.Ako nemas mrenu (a realno nije je lako naci) stavi neku drugu belu dunavsku tipa;bodorka,deverika uf, neka od najsladjih ribljih pijanstava su bila uz res przenu babusku.. i bitno je da ne bude ni premala ni prevelika da bi mogla lepo da se isprzi, oko 300-400 grama..
katamaran Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 +1 +mnogo Ima i do visegodisnje pauze al je jos bolja nego sto je pamtim
Аврам Гојић Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Dani Luizijane. Na talandaru idu kotleti šarana divljaka i soma, i roštiljske kobaje. Riba će se umakati u sos od limete, luka, čipotle sosa. Pored toga, bareni krompir sa koprivom.
Haralampije Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Pribavio iz dve mesnice govedje repove i tetive.Sutra se prave tetive na kineski nacin.Stay tuned....
Recommended Posts