Skyhighatrist Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 (edited) Tip za domaćr kuvare. Rabelia mix ribe za čorbu odličan. Pakovanje 600 grama. Dva pakovanja savršeno dovoljna za kotlić od 10 litara Ribella komplet za čorbu? Ako je to, plus jean. Ja stavim jednu kesu na 4l vode (šerpa od 5l) i super. edit: fotka Edited May 3, 2015 by Skyhighatrist
cmrlj Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 dobro ste me podsetili, bio super recept,nisam dugo pravila, evo.
renne Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Ribella komplet za čorbu? Ako je to, plus jean. Ja stavim jednu kesu na 4l vode (šerpa od 5l) i super. edit: fotka to
Tihajeza Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 (edited) kakvu sam pačju supetinu skuvala! dugo, a na tiho. meso sve poispadalo sa kostiju. pačeća leđa, iz mađarske radnje u novopazarskoj. Edited May 6, 2015 by Tihajeza
aram Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 jel ima to cheznous? koliko znam ne, ali jednostavno se pravi ako imas sokovnik da napravis djus od nara. dodas malo limunovog soka (odnos 8:1) i malo secera, kuvas na tiho dok se ne redukuje na zeljenu gustinu, oko cetvrtina pocetne kolicine da ostane.
nisam ja Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 izmasirao sam jagnjeći but eteričnim uljima. na kolko dugo da ga stavim u solarijum i kolko jako? onaj slow cooking metod please :)
renne Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Prvo na maximum, pa kad se isključi termostat onda na nekih 150°C. A onda još tri sata i to je to
gospa buba Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 jeste, i rene da sedi budan za konsultacije, ko meni ono kad sam pekla meso 5 sati
adam Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 sve kako kaze rene. i da zalivas pivom. i bice za prste lizat.
boshoku Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 i ušpikuješ češnjakom i majčinom dušom (svežom) mada bi ja od janjeće butke, pre ptavio neku varijantu kapame, al ne umem
Recommended Posts