May 3, 201510 yr Tip za domaćr kuvare. Rabelia mix ribe za čorbu odličan. Pakovanje 600 grama. Dva pakovanja savršeno dovoljna za kotlić od 10 litara Ribella komplet za čorbu? Ako je to, plus jean. Ja stavim jednu kesu na 4l vode (šerpa od 5l) i super. edit: fotka Edited May 3, 201510 yr by Skyhighatrist
May 4, 201510 yr Ribella komplet za čorbu? Ako je to, plus jean. Ja stavim jednu kesu na 4l vode (šerpa od 5l) i super. edit: fotka to
May 6, 201510 yr kakvu sam pačju supetinu skuvala! dugo, a na tiho. meso sve poispadalo sa kostiju. pačeća leđa, iz mađarske radnje u novopazarskoj. Edited May 6, 201510 yr by Tihajeza
May 6, 201510 yr jel ima to cheznous? koliko znam ne, ali jednostavno se pravi ako imas sokovnik da napravis djus od nara. dodas malo limunovog soka (odnos 8:1) i malo secera, kuvas na tiho dok se ne redukuje na zeljenu gustinu, oko cetvrtina pocetne kolicine da ostane.
May 7, 201510 yr izmasirao sam jagnjeći but eteričnim uljima. na kolko dugo da ga stavim u solarijum i kolko jako? onaj slow cooking metod please :)
May 8, 201510 yr Prvo na maximum, pa kad se isključi termostat onda na nekih 150°C. A onda još tri sata i to je to
May 8, 201510 yr i ušpikuješ češnjakom i majčinom dušom (svežom) mada bi ja od janjeće butke, pre ptavio neku varijantu kapame, al ne umem