ljakse Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 ti si ljakse tradicionalista. Nisam tradicionalista, samo su mi tikvice i boranija bliske čorbastom pasulju podjednako kao morski plodovi ili buđavi sir. Uostalom, dao sam neke predloge, ali se meni pre čini da bi ti potvrdu onoga što si već zamislila.
renne Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 ne bih da isprobam ovaj ajvin eksperiment, ali nikako
ivy Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 (edited) Nisam tradicionalista, samo su mi tikvice i boranija bliske čorbastom pasulju podjednako kao morski plodovi ili buđavi sir. Uostalom, dao sam neke predloge, ali se meni pre čini da bi ti potvrdu onoga što si već zamislila. i uradila. :D inace otvori mozak i oslobodi se predrasuda :) povrce je povrce i sve se slaze evo i renne je konzerva,ali to smo vec znali Edited July 16, 2014 by ivy
Bujodrag Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 strejt skola kuvanja pasulja na srpski nacin to nikako ne dozvoljava Da parafraziram sirotog Hegela: tim gore po strejt školu kuvanja pasulja na srpski način. Meni super idu šargarepice u pasuljče
Аврам Гојић Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Paradajz se odlično slaže uz pasulj, ja stavim jednu glavicu, isečenu na pola, i kada pravim običan pasulj. Da mu fini šmek, mediteranski.
renne Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 jesam, ja sam velika konzerva kada je pasulj u pitanju
boshoku Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Meni super idu šargarepice u pasuljče apsolutno, šangarepa i pasulj su bff's
nenad Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 evo i renne je konzerva mmmmmmm renne . (no homo) jesam, ja sam velika konzerva carnex pasulja kada je pasulj u pitanju
Аврам Гојић Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Glavicu paradajza? Razmišljao sam o luku, pa se luk morfovao u paradajz, ne znam kako... Paradajz stavim, isečen na pola, jebo vas očin.
renne Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 danas tikvice i paradajz u pasulj, Šta je sledeće? da dutra pijemo vruće pivo? kuku nama
aram Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 mmm, pa na kockice iseckana gorgonzola na dno tanjira...
Recommended Posts