renne Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Meni je PP vrh. Jos imaju i otkošteno, a imaju i odvojene delove krilaca. A i ćevapi su sasma ok
Đipalo Junuz Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Ima PP diskonat i na zemunskoj pijaci, u onim kućicama na parkingu, na levoj strani kad okrenete leđa Dunavu. Inače +1 za njih.
Paul Gompitz Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Dakle PP :) Koliko da uzmem bataka odnosno krilaca za osam odraslih? U obroku bi bile jos samo neke sezonske salate.
renne Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Po dva bataka sa karabatakom, ili po cetiri ili pet krilaca (zavisi kolika su) po osobi
djekson Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Kad ste vec ko piletine,...Koji recept za pecenje u rerni u tavi preporucujete? Karabatak, komada 4, deboned (ocisceno od kostiju) 2-300 gr slanine baciti u grill tiganj - gotovo je kada bas porumeni meso, slanina je samo pojacivac ukusa. Dodatak je krompir naseckan u kocke, proprzen na nesto mulja (tek da zarumeni), u woku, a ondak mu se stavlja dosta naseckane blitve i sve se prekrije poklopcem da se dobro upari. Imam jos jedan dobar predlog sa pilecim belim mesom: Isto grill tiganj, pil. grudi naseckane do velicine malog prsta sa dosta naseckanog limuna ukoricenog. Kao prilog bih ponudio pirinac sa pecurkama i karijem...
kim_philby Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 glupo da mi ovo izadje na tapatalku sada sam gladan. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
renne Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Šta ćeš ti danas? Ja rolovanu plećku, pa u rernu da tri sata. Džaba si me poslao u merkator, grr
Аврам Гојић Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 (edited) Šta ćeš ti danas? Ja rolovanu plećku, pa u rernu da tri sata. Džaba si me poslao u merkator, grr izvini, apsolutno sam siguran da ga je bilo :( danas-nista! imam piletinu od juce. sutra pravim pitu koju sam izumeo, na osnovu pastrmajlije. testo se obilato premaze muljem i crvenom paprikom, ali bas obilato, na to ide tanko secena zelena paprika, grcka feta, crven luk i tanko secena svinjetina marinirana u ljutoj paprici. i masline, da. to se pece duplo duze od pice. ja to zovem "egejska pita". ulje ce da vri i curka sa strane, sto daje lepu hrskavu koricu. Edited March 29, 2014 by Грешни Василије
Paul Gompitz Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 U Perutnini Ptuj na pijaci u starom merkatoru. Ja ih uvaljam u neku paradajz-čili, beli luk, peršun smešu, pa na papir pa pečenje Hvala svima na savjetima. Gosti nahranjeni. Krilca iz PP po blago modifikovanom Reneovom receptu, bataci samo natrljani karijem. Sve su pojeli sto valjda znaci da nije bilo lose. -_-
Аврам Гојић Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 namazao jagnjecu plecku marinadom od kumina, paprike, belog luka i mulja, i peci cu je 6 sati na 120 stepeni.
Lancia Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 namazao jagnjecu plecku marinadom od kumina, paprike, belog luka i mulja, i peci cu je 6 sati na 120 stepeni. ubices boga u njoj;)
Recommended Posts