aram Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 nema nigde cevapa ko kod nas. kod turaka ima nekakvih slicnih pizdarija od mlevenog mesa, al nije to to. @renne da znas da ocu, samo prvo da sabijem ovaj biftek :p
Аврам Гојић Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 ja cu danas da pecem pilece filete u mesavini Dukatos kiselog mleka, maslinovog ulja i italijanskog bilja.
Indy Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 (edited) Frozen pita u mojoj plinskoj rerni - jos jednom sam uspeo da je upalim da ne dignem zgradu u vazduh... yay, me! EDIT. Naravno, glupi protivpozarni alarm je poludeo cim je malo zamirisalo Edited March 28, 2014 by Indy
Indy Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 malo zamirisalo Malo zamirisalo :D U moju odbranu, rerna je potpuna misterija, recimo ovo su "temperature" (ne znam samo u kojim jedinicama)
Vapad Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 (edited) Frozen pita u mojoj plinskoj rerni - jos jednom sam uspeo da je upalim da ne dignem zgradu u vazduh... yay, me! EDIT. Naravno, glupi protivpozarni alarm je poludeo cim je malo zamirisalo Zar nema on neki "šraf" di mu se podešava osetljivost? EDIT: ahahahaha, zamirisalo :ziga: p.s. ima ono kod boljih kuvara, F, C, podeoci na plinskoj ali da me hebeš nemam nigde link @ivi: je l' prava il' sa grizom Edited March 28, 2014 by Vapad
Аврам Гојић Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 u to je isto dobro, ja umutim još i belance u to Da, stavicu belance da stegne, bravo.
Indy Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Nista se ne vidi da je izgorelo ispod prah secera, odlicno je ispalo. :D
nenad Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 ja cu danas da pecem pilece filete u mesavini Dukatos kiselog mleka, maslinovog ulja i italijanskog bilja. kako to peces? sve zajedno sa marinadom roknes u rernu?
Аврам Гојић Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 prvo roknem nauljenu i malo zacinjenu (suvo povrce, so) piletinu na gril tiganj na par minuta, da dobije poprecne pruge i da zamirise, pa onda stavljam u vatrostalnu posudu i preko sipam mleko i ulje. moze fakat i belance, onda ce sve to biti kompaktnije.
nenad Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 prvo roknem nauljenu i malo zacinjenu (suvo povrce, so) piletinu na gril tiganj na par minuta, da dobije poprecne pruge i da zamirise, pa onda stavljam u vatrostalnu posudu i preko sipam mleko i ulje. moze fakat i belance, onda ce sve to biti kompaktnije. a zar ne bi bilo bolje da ti ta piletina stoji u mleku i zacinima neko vreme (slicno kao sto je rezwalker radio u onom svom receptu), pa da onda odradis to sto si napisao?
Recommended Posts