Čutura Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 ovo izgleda interesantno, probacu kad se dokopam articoka :)
ivy Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 ,,tart,, od spanata,bez brasna...izdinstam cluk,bluk i spanat,dodam nekoliko jaja,malo pavlake,izmrvim feta sira,u podmazanu posudu,20tak min na 200c
nenad Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 ovo izgleda interesantno, probacu kad se dokopam articoka :) imas articoke na zemunskoj pijaci. skupo, ali ih ima.
ivy Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 E ovo ti valja, svaka čast. hvala,hvala :P pravila sam zimus to i od praziluka i baš je dobro..može i malo slaninice da se istopi,može raznih sireva unutra..može i sa salatom,kao prilog,za doručak,sa jogurtom..
Amelija Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 E ovo ti valja, svaka čast. +1 i sad mi se jede... moraću probati ovih dana :)
Аврам Гојић Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 (edited) Danas - vecera pod snaznim uticajem Renneove kulinarske skole Kupio izvrsne cevape (i to kazem ja koji ne volim cevape nesto posebno, osim ako su ovakvi) od Sjenicana...vrteli mi se po glavi od subote kad sam na rostilju ispekao 3 kile, izgrilovao ih na gril tiganju, nasekao luka, sipao sudzuk tucanu preko, hleb ispekao na moci, i uz to salata od kupusa i sargarepe, i sada to zalivam ladnim Zajecarskim. nek crknu dusmani! Edited March 26, 2014 by Грешни Василије
renne Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 :lolo: svaka čas' Pravim pizzu, za pred tekmu, sa jajima, posle ću da zalivam hladnim zaječarskim, sad se cepa konjak
Аврам Гојић Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 ali ljudi, ovi jebu kevu sa ovim cevapima. samo junetina i loj. odlicno se peku, tanki su, kad kaliraju na dve trecine, tu su pri kraju pecenja. Porecka, levo od MUP-a, na cosku sa 29. novembra. zovu se valjda Butik sjenickog mesa i sira ili tako nesto. uvek imaju cevapa. kupujte ljudi.
renne Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Takovi su najbolji. Mada ja najvolem kad ima i malo ovce, tek to je spektakl
Аврам Гојић Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Takovi su najbolji. Mada ja najvolem kad ima i malo ovce, tek to je spektakl cuj ja cu njih da zamolim da samelju i malo Aske za sledecu vecu turu cevapa. kupujem maltene samo kod njih od otvaranja, za Vasu sve moze, seku mi i jagu u kotlete.
MayDay Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Meni su Renneovi cevapcici najbolji na svetu, ono kad on umesi sa ovcetinom i malkic belog luka.
Čutura Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 e, duvajte ga svi zajedno pa jel nema to kod turaka tu kod tebe?
Recommended Posts