Jump to content

Now cooking!

Featured Replies

ovo izgleda interesantno, probacu kad se dokopam articoka :)

• Replies 11k
  • Views 807.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

,,tart,, od spanata,bez brasna...izdinstam cluk,bluk i spanat,dodam nekoliko jaja,malo pavlake,izmrvim feta sira,u podmazanu posudu,20tak min na 200c

E ovo ti valja, svaka čast.

ovo izgleda interesantno, probacu kad se dokopam articoka :)

imas articoke na zemunskoj pijaci. skupo, ali ih ima.

hvala,hvala :P

pravila sam zimus to i od praziluka i baš je dobro..može i malo slaninice da se istopi,može raznih sireva unutra..može i sa salatom,kao prilog,za doručak,sa jogurtom..

+1

i sad mi se jede... moraću probati ovih dana :)

Danas - vecera pod snaznim uticajem Renneove kulinarske skole

Kupio izvrsne cevape (i to kazem ja koji ne volim cevape nesto posebno, osim ako su ovakvi) od Sjenicana...vrteli mi se po glavi od subote kad sam na rostilju ispekao 3 kile, izgrilovao ih na gril tiganju, nasekao luka, sipao sudzuk tucanu preko, hleb ispekao na moci, i uz to salata od kupusa i sargarepe, i sada to zalivam ladnim Zajecarskim.

nek crknu dusmani!

Edited by Грешни Василије

:lolo: svaka čas'

Pravim pizzu, za pred tekmu, sa jajima, posle ću da zalivam hladnim zaječarskim, sad se cepa konjak

ali ljudi, ovi jebu kevu sa ovim cevapima. samo junetina i loj.

odlicno se peku, tanki su, kad kaliraju na dve trecine, tu su pri kraju pecenja.

Porecka, levo od MUP-a, na cosku sa 29. novembra. zovu se valjda Butik sjenickog mesa i sira ili tako nesto. uvek imaju cevapa. kupujte ljudi.

Takovi su najbolji. Mada ja najvolem kad ima i malo ovce, tek to je spektakl

Takovi su najbolji. Mada ja najvolem kad ima i malo ovce, tek to je spektakl

cuj ja cu njih da zamolim da samelju i malo Aske za sledecu vecu turu cevapa. kupujem maltene samo kod njih od otvaranja, za Vasu sve moze, seku mi i jagu u kotlete.

Meni su Renneovi cevapcici najbolji na svetu, ono kad on umesi sa ovcetinom i malkic belog luka.

Idi tamo jedi jagode sa balzamikom

e, duvajte ga svi zajedno :cry:

pa jel nema to kod turaka tu kod tebe?