Аврам Гојић Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Kuvaće sasvim solidno i u tome, sve dok nema neke divovske zahteve :) Srećno tebi tvoje prvo posuđe, a za posle ćeš već videti šta ti treba!
MayDay Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Namaz najbolji na svetu. Pola kile švapskog sira, ona velika pavlaka, tri veće šargarepe sitno rendane, tri one izrasline djumbira (ne tri korena!) isto sitno rendanog, pet ravnih kašičica karija, struk lista korijandera, so i biber. Dodaje se i oko 2dl mleka. Ja sam mleko dodavala na kraju u količini dok nisam postigla konzistenciju kakvu treba. Služiću uz TUC krekere.
Mil@n Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Večeras sam imao jedan od retkih izleta u kuJnu, tačnije, treći od osamostaljenja :D, pravio sam neke bruskete. Dobro su ispali, pojeo sam 20. Mada, note za sledeći put, bez krompir-majonez sosa, nekako je "teško". Deluje na papiru zanimljive nego u realnosti™. Inače, poslastice ovog tipa su nešto što mi jako odgovara, insant brzo, a nešto što jako volim, hrskavo i toplo, jami.
renne Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 paprike punjene krompirom i paradajzom zapečene u rerni. Polovio paprike, pa napunio smesom od rendanih krompira belih, paradajza i cluka. So, dosta bibera. poređao u tepsiju, nalio vodom i belim vinom i sad se lagano krčka
ivy Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Večeras sam imao jedan od retkih izleta u kuJnu, tačnije, treći od osamostaljenja :D, pravio sam neke bruskete. Dobro su ispali, pojeo sam 20. Mada, note za sledeći put, bez krompir-majonez sosa, nekako je "teško". Deluje na papiru zanimljive nego u realnosti™. Inače, poslastice ovog tipa su nešto što mi jako odgovara, insant brzo, a nešto što jako volim, hrskavo i toplo, jami. pa pricaj sta si radio
Mil@n Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Kontao sam da nije neki megalomanski poduhvat da bih se hvalio, a i vidim da Brusketi recepata na stotine praktično. :) Uglavnom, zagrejalo leba da porumeni™, maslinovo ulje, šunka seckana na "prutiće", 3 barena krompira pomešana sa 100ak grama majoneza (dalo težinu, odvalio se posle 5og, mada sam nekako pojeo 15ak :), sledeći put nešto lakše) + crvena paprika seckana na kocke + standardni začini, ja meto biber i origano. Za prvi put ispalo sasvim ok.
Аврам Гојић Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Renne, doslo je vreme, ide vikend. Reci mi na kojoj temperaturi si pekao carsko meso i jesi li ga pekao otvoreno ili zatvoreno
renne Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Zatvoreno, na nekoj laganoj, oko 150. Da se ne bi sasušilo, pošto ide i na prženje Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
ivy Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 kuva mi moj coek nesto od junetine i povrca sto je njegovo prvo jelo u zivotu koje sprema drugi put u zivotu :D dobro izgleda ali se treba biti bas netalentovan da se zezne junetina i povrce.. ja pravim belu junecu corbu
Аврам Гојић Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Zatvoreno, na nekoj laganoj, oko 150. Da se ne bi sasušilo, pošto ide i na prženje Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока Hvala!
Frank Pembleton Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Hvala!Fotke Vaso!Fotke! Послато са WЦ шоље усинг БВК
Valk Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Juče sam pravila musaku sa junećim mesom ali sam u meso dok se dinstalo usula paradajz-sosa za bolonjeze u kom je već bila seckana šargarepa, luk, bosiljak itd. Takvo meso sam stavila između dva reda krompira i zapekla a odozgo pred kraj posula narendanom mocarelom. Neviđeno dobro ispalo, nešto između musake i lazanja.
hoffnung Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 pasta alla carbonara na moj nacin. bice slaninice, sunke, bluka, origana, jaja, soli, i dobre paste..
Recommended Posts