Frank Pembleton Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 To je od kraveПослато са SM-N9005 уз помоћ ТапатокаJeste jbga.Znam da mi ostalo u glavi da se za male pare i od toga može napraviti dobra krka...send from WC šolja by BVK
ivy Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 (edited) a i nisam se pretrgla od kuvanja pa selim na iting Edited February 11, 2014 by ivy
prima Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 nemam nista u kuci pa kuvam neko zeleno socivo sa belim lukom, celerom i dva proklijala krompirica. koja bi travka isla uz to?
Čutura Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 gulas od junece potplecke i pire. klinci dezuraju pored sporeta :D
Аврам Гојић Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 nemam nista u kuci pa kuvam neko zeleno socivo sa belim lukom, celerom i dva proklijala krompirica. koja bi travka isla uz to?Nana, korijander u prahu, kumin.
Bujodrag Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Kupio sam nekakav beli luk zarobljen u teglici s kojekakvim uljima i sirć(et)ima. Ukus mu je neodredljiv, stvoren verovatno bez ikakvog jasnog koncepta. No, dovoljno je jak da pripomogne u mariniranju ovih delova mrtvog pileta karijem,muljem, solju, ruzmarinom i alevom paprikom.
boshoku Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 izgleda ko pegla posle prejedanja od tripica
Bujodrag Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 izgleda ko pegla posle prejedanja od tripica Iskusno. Liči, zaista. Stoga sam, e da bih prikrio tragove, bačio sve to na vreo roštilj tiganj. Kao prilog sam priložio polusvarene tripice koje, iz nepoznatog razloga, izgledaju kao klot pirinač s kukuruzom. Veri, veri najs, A sve to samo radi testiranja belolučne marinade, da ne bude grešaka kad mi dodje izabranica sirotoga srca moga. -_- Jer, ljubav na usta ulazi.
centrifuga Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 danas napao africko varivo od govedine, yama (to je ono sto nije slatki krompir) i kikirikija. ide gomila stvari, ali rezultat vise nego opravdao sredstva jedna od faza druga od faza (tokom koje napravih projice) et voila izuzetno osebujan ukus!
Mil@n Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 E ljudi, mali intermezzo dok ne isteče sva voda na usta od posta centrifuge Raspitivao sam se ovde za šerpe i iako ste me savetovali na metalca, uzeo sam ova 4 komada za cca 20 jevreja. Mislim da će za moje raritetne kulinarske akcije da posluži, a cena je takva da se isplati sve i da je za jednokratnu upotrebu. :) https://www.kupujemprodajem.com/PETERHOF-8delni-Komplet-SERPI-10815590-oglas.htm?filter_id=629232
Аврам Гојић Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Ja bih tvorce tih jjeftinih šerpi tukao petoslojnim dnom dok ne crknu jer dole greju veoma jako, a neravnomerno Ša da ti kažem, ne može se odmah na harlija nego mora prvo tomos....Biće ti i to ok, sve dok ne pokušaš da sotiraš jagnjeći kotlet ili tako nešto, a onda ćeš upasti u world of pain. Sve je to za ljude kuvare.
Mil@n Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Ja sam stvarno hteo da prihvatim savet, ali ispada da za pola para pristojnog metalca dobijem ovo, jbg.
Recommended Posts