centrifuga Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 stavljajte vake slike u spojler ako boga znatemislis da je meni lako kad pisete o slavskim bahanalijamae i ovi prascici dobro ispadose za prvi put dokazao sam da mogu, potvrdio sam da sam princ proje i sad lokot na kujnu do 2014
Bujodrag Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 a dok experimentisem sa gore navedenim, gotova proja(ra) sa heljdom i sun-dried paradajzovima. Prosto mi zao da je nacnem kako kora lepo izgleda.Proja bez pancete k'o PPP bez Deponije.Al' sa heljdom i sušenim paradajzom nisam prob'o. No, biće prilike. :)
cmrlj Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 pseci keks: sardina, zobene pahuljice, crno brasno, kikiriki. moj pas pravi paketice za drugare
Strucnjak Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Danas skampe u kari sosu sa kokosovim mlekom, uz pirincane nudle. Djumbira i BL u izobilju.Junior kaze, "Mmmm, Tata, ja ovo volim", a prvi put proba.Olizali tiganj.
ivy Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 (edited) http://www.chow.com/...-easy-beef-stewminus grasak i krompir a plus sampinjoni..mere su naravno odokativne Edited December 30, 2013 by ivy
Lancia Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Cmrljche, nas ptice interesuje sta ima sve tu.
cmrlj Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 manje vise ovo. nisam se bas drzala mera, i licni pecat su peceni cenovi belog luka koji sam umuljala u sve, ja sam iz skole kuvanja koja beliluknikadnijevisak.
Lancia Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 manje vise ovo. nisam se bas drzala mera, i licni pecat su peceni cenovi belog luka koji sam umuljala u sve, ja sam iz skole kuvanja koja beliluknikadnijevisak. mora da smo isli u istu skolu. fala, ovo ce biti na trpezi, veri brzo.
Shan Jan Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Ljudi pomagajte, imam gomilu jaja sa kojima ne znam sta cu a treba da napravim i nesto slatko za NG. Jel imate neki recept koji koristi dosta jaja, jedno dvaes komada bi bilo ok :D
aram Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 nisam ti neki za slatkise, ali vidi ovde za kojesta sa jajima http://moljacuspajuzu.blogspot.it/2011/07/ajme-koliko-nas-je-rezultati.html?m=1
Recommended Posts