Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Now cooking!

Featured Replies

dupli

Edited by cmrlj

• Replies 11.5k
  • Views 865.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

• Author

jel su i zubaci sa kalenica? pijaca mi opravdala renome, mozda da je malo manje pljuckam

kalenic, naravno, jedini (ali veliki) plus za vracar.

980026_10201184235868884_980135463_o.jpg963794_10201184304590602_1003054467_o.jpg

šta ti ovo? ok tikvice valjda, al čime si zalio? i kako si seko? i gde je meso?

Posto je zuba?
2350 kilo.
šta ti ovo? ok tikvice valjda, al čime si zalio? i kako si seko? i gde je meso?
Tikvice sa fetom, peče se 20 minuta, pa se zalije sa jajima, mlekom, sremskim sirom. Mesa nema. A sekao sam sa onim čuvenim V Börner sekačem

Palo čišćenje frižidera.Poslednji mladi lukac, pola šargarepe, pola tikvice, dva šampinjona, pola paprike, malo ljute paprike Iseckao na manje komade i bacio na mulje. U jednom trenutku dodao vrlo malo belog vina i sitno isečena dva paradajza. Začinio šafranom, nekim karijem i sušenim korijanderom (sve poterano iz Egipta).Klopa za 15 minuta.Dobro ispalo.

malo belog vina i sitno isečena dva paradajza.
e potceti me,da vas pitam kako vama ide belo vino sa paradaJizom?meni se čini da sam ja jednom to kombinovala pa mi bilo prekiselo i da od onda to ne činim zbog toga..i sve se,već nekoliko puta mislim da ponovim kombo al se plašim..dodavanje šećera nije opcija.inače nau kuking-musaka od karfiola

Edited by ivy

lazanja i klafuti sa kupinama

Pasulj sa kolenicom plus pita sa trešnjamaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Dosao sam samo da izrazim ponizno postovanje novom moderatoru kuhinje i da mu pozelim srecan rad, uz ovu pesmu

sad kad nas renne postroji :cry:forum_moderator_mod.jpgšalim se, da nam lepo radiš ovde renne :thumbup:

E pa nisam moderator, obustavite čestitanjaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

hoces da kazes da Dabovic sam sebi cestita?