Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Now cooking!

Featured Replies

• Author

nisam ga spremio jos. smorio sam se od ciscenja, ostavio zeni da ga ocisti a ona me izignorisala.ma hteo sam samo da ga na brzaka prokuvam pa pola ubacim u blender s muljem i belim lukom i mirodjijom a pola ostavim u zrnu i onda sve nekako smandrljam zajedno pa toplo na tostic ili slicno, da se umace vruc lebac u to - nisam mislio nikakvo jelo da pravim

• Replies 11.5k
  • Views 865.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

Napravio neki improvizovani falafel, po sećanju. Leblebije potopio u vodu ali sam se zeznuo pa sam ih malo prokuvao. Kažu da to ne treba raditi jer se teže prave okruglice. I bi tako. Od ostalih sastojaka: svež peršun i svež korijander sa terase, malo kumina, beli luk, so i biber. Kupus salata, sveža ljuta papričica i paradajz. Dobro ispalo. Sad ću da pravim limunanu. :fantom:

sataraš, lepo će se slagati sa večerašnjim roštiljom

sataraš
došla ovde da bih napisala "sataraš"s tim što sam dodala, pored obaveznog cluka, i malo pluka

tri ovece junece snicle od petka mi stajale u mulju, biberu i nar-melasi. danas naseko gomilu cluka na kolutove, ubacio desetak bebi sargarepica i par listova lovora, pa snicle ozgo par sati. skuvao po 4 krompirica po glavi, pa ih umuljao u maslac i persun. prokuvao zelene spargle, polio ih muljem i balzamikom i napravio lebac s origanom. sad pijem ladan rizling i mislim se nesto, nisu losi ovi praznici :)

zuba.jpgUploaded with ImageShack.us

sigurno je već rečeno:svaka čas na fotografijama; spram uslikane fude, još

Edited by boshoku

hvala:)

Cmrlj, nisam ni znao da su to tvoje fotke. Jes' da se ne simpatisemo, ali moram odati 1 priznanje tamo gde je zasluzeno.

hvala za fotografije, malo mi sreca umanjena izjavom da me ne simpatises;)

ju oću ovu ribicu jebenti

hvala za fotografije, malo mi sreca umanjena izjavom da me ne simpatises;)
Hm... mozda je u pitanju i nesporazum. U svakom slucaju, neka to ne pomraci slavu tvojih fotki.
  • Author

kako opsesivno kompulzivno oljusteni citrus :lolol:

Plus jean :lol:inace zaista potresan prizor, ovi zubatci. Jeo bi ih ovakve kakvi su, kao Golum.

kako opsesivno kompulzivno oljusteni citrus :lolol:
ovo opsesivno-kompulzivno? pa vidis li ti te krivine i neravnine?! osim toga, helouuu, haos okolo. nijedna ocd persona koja drzi do sebe ovo sebi ne bi dozvolila.btw, zubaci razvalili :wub:

Edited by cmrlj