renne Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 saznadoh da ima kod dabića, samo mu se ne zove tako
aram Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 vegete?pa kakve to veze ima sa albanskom? u nju ide samo paprika, ljuta.
ordi Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 ne da ja znam a i za klaker sam čula tek nedavno. možda sam samo premlada :D
Musky Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 (edited) nikad probo ...švargle, kavurme, krvavice, crevca i ostale utrobaste proizvode. - jeo čorbu od kornjače (u vojsci jer su svi jeli - bio trezan i gladan) - jeo medveda u Rumuniji u lux restoranu, dimljenog, obarenog pa na roštilju - ništa mu nije pomoglo. Prebiberen i žilav. - probo puževe...nikad više i pored ukusnosti. - moro jednom prilikom da probam i grojze sa belim lebom...i to nikad više. iz mora i oceana gutam sve i mere nemam... Edited June 27, 2015 by Musky
Frank Pembleton Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Nikad neke okeanske ribe npr. ajkulu a i one koje ima kod nas...
sandine Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 (edited) nikad probo ...švargle, kavurme, krvavice, crevca i ostale utrobaste proizvode. - jeo čorbu od kornjače (u vojsci jer su svi jeli - bio trezan i gladan) - jeo medveda u Rumuniji u lux restoranu, dimljenog, obarenog pa na roštilju - ništa mu nije pomoglo. Prebiberen i žilav. - probo puževe...nikad više i pored ukusnosti. - moro jednom prilikom da probam i grojze sa belim lebom...i to nikad više. iz mora i oceana gutam sve i mere nemam... Za utrobaste proizvode preporucam put u Firencu.Nes se pokajati!A ako se ipak pokajes,uvek mozes otici na toskansku obalu i klopati sve morsko. Edited June 28, 2015 by sandine
Recommended Posts