Jump to content
IGNORED

Nikad nisam jeo/čuo za _____

Amelija

Recommended Posts

Posted

+1 za pihtije, skembice i svarglu

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• yolo

9

• renne

8

• Аврам Гојић

6

• maheem

6

Posted

tako, tako, samo se vi prijavite na listu za odstrel, gayya preuzima moderaciju kulinarstva :lolol:

Posted
tako, tako, samo se vi prijavite na listu za odstrel, gayya preuzima moderaciju kulinarstva :lolol:
sami se navukoše na klasiču foru :D
Posted

Kada bih ja uzeo da pisem na ovom topiku, trebalo bi vam 5 sati da skrolujete post.

Posted
ako je poezija onda može. ma onaj negativni stav se odnosio na onaj kopi/pejst post sa Kleopatrom :Dja bih sve da proooobaaaam. a gde je ima kupiti u nsu?
nekad može da se nabode kod Vozara na Limanskoj.retko. ja dovlačim iz MK
Posted (edited)

ja nikad nisam probala persimmon i nemam neku zelju. sremus nisam probala, ali bih rado.pre par godina sam prvi put probala lychee i bilo mi bezveze, onda dragon fruit i bilo mi meh, zatim custard apple i bilo mi fantasticno! nisam mogla da verujem koliko je dobro.edit: e, da takodje nisam probala bamije i collard greens i vrlo bi rado.

Edited by rajka
Posted
Jebiga, meni krece pegla cim vidim ono podrhtavanje pihtije. A hrskavice u mesu i mesnim preradjevinama isto ne mogu da podnesem - ako naidjem na neku vecu to mi momentalno zgadi obrok i ubije apetit.
Po jedan +1 na oba dela posta.Ne daj bože da zagrizem nešto žilavo u mesu kada jedem, istog momenta se obrok završava.I to takođe, švargle, škembići i slično, 10x but no 10x. Doduše jednom sam kao klinac jeo neku sarmu od inutrice i išlo je ok dok mi nisu rekli kako se to zove :lol:
Posted

ni ja nikad nisam probala skembicesamo mrtav skembic je dobar skembic

Posted

nisam nikad probala niti nameravam pivo sa limunom ili grejpfrutom:yucky:

Posted
E moram da kažem da sam omekšao po ovom pitanju.Pre par nedelja sam čekao roštilj po nekom toplom vremenu i uzeo jedno 0.33 lav limun pivo. Baš mi je prijalo. Takođe sam u međuvremenu pio Jelen gejfurf i skroz je zanimljiv ukus. Da mi je neko rekao pre mesec dana....
Posted
Probaj Unionov Radler sa grejpfrutom, sjajan je.
Posted

Nikad jeo crevca na zaru

Posted
Nikad jeo crevca na zaru
+1, a teo bih
Posted
Nikad jeo crevca na zaru
čudesa od mesa, t.bunar, pored kilera