Töölönlahti Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 gde ima taj u staklu? Bude u marketima (Maxi, Tempo i Rodić sigurno), pa ga nema ili ga makar ja ne primećujem, pa bude opet. Ovaj je u pitanju.
pt 2.0 Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Bude u marketima (Maxi, Tempo i Rodić sigurno), pa ga nema ili ga makar ja ne primećujem, pa bude opet. Ovaj je u pitanju. hvala lepo :), potražiću. nisam nikad videla taj proizvod sa medom, zapamtila bih da jesam.
nezvanova Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 a imas i u belvilu radnju sa ruskim proizvodima, vidim da ima i ocakovskog kvasa /nisam se i licno uverila da ima, a i nisam ljubitelj kvasa, ali znam da su ovaj hvalili oni koji vole da ga piju/ http://www.tradicii.rs/proizvodi.html
pt 2.0 Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 (edited) hej! ne znam za tu radnju (mislim da u belvil nikad nisam otišla...), ali baš ću da pogledam i tamo šta sve ima. baba jaga ukrasti se mora... Edited March 13, 2014 by PointTaken
kobni zelaya Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 a imas i u belvilu radnju sa ruskim proizvodima, vidim da ima i ocakovskog kvasa /nisam se i licno uverila da ima, a i nisam ljubitelj kvasa, ali znam da su ovaj hvalili oni koji vole da ga piju/ http://www.tradicii.rs/proizvodi.html Hvala na ovoj informaciji moraću da obiđem. Grečka....
katamaran Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 (edited) Vidim ja da cu da puknem debelu lovu tamo <_< Svasta zanimljivo. Kakvi su sa cenama? Edited March 13, 2014 by katamaran
Аврам Гојић Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 dzizs, gruzijski sosovi. jebeni sacebeli. idem tamo u pohode.
kobni zelaya Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Ja ću da odem da vidim, ali bojim se da će sigurno da bude preskupo, nešto mi baš miriše na tako nešto. Makar peljmene da uradim, čisto želja da me mine.
Аврам Гојић Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 ma neka oderu, daj mi taj sacebeli. uh.
kobni zelaya Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Čekaj zaboravio sam - koji ima suve šljive u sebi - sacibeli ili tkemali? Davno je to bilo već..
Аврам Гојић Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 Mora da je tkemali, sacibeli je na bazi paradajza i bilja
kobni zelaya Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Jel' znaš gruzijsku kuhinju? Znaš nešto da praviš? Možda hačapuri, ili neki sacivi od piletine možda? Sad sam se setio sacivija, znam da mi je to bilo gotivno, a ništa slično nisam nikada jeo ni pre ni posle toga.
Аврам Гојић Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 (edited) Hacapuri znam da pravim, naucila me je jedna Gruzinka, prijateljica pokojnoga oca. A gruzijska vina kakva su, Boze i Staljine... Edited March 13, 2014 by Marko M. Dabovic
kobni zelaya Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 U moje vreme čak i najjeftiniji Kindzmarauli ili Hvančkara sa kioska su bili prste da poližeš (naročito uz malo lepog šita ). Posle sam u nekim prilikama pio i skuplja vina - fantazija.
Аврам Гојић Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 (edited) ja sam pio samo skuplja...pokloni, znas kako je. a pio sam i njihov konjak, Sarajisvili. fantazija. sve njihovo ima jako bogat ukus. he, stigle me neke porodicne uspomene, ruske veceri sa prijateljima iz Vladimira, uz ploce Visockog Edited March 13, 2014 by Marko M. Dabovic
Recommended Posts