Jump to content

Najgora navlakusa

Featured Replies

gde ima taj u staklu?

Bude u marketima (Maxi, Tempo i Rodić sigurno), pa ga nema ili ga makar ja ne primećujem, pa bude opet. Ovaj je u pitanju.

Bude u marketima (Maxi, Tempo i Rodić sigurno), pa ga nema ili ga makar ja ne primećujem, pa bude opet. Ovaj je u pitanju.

hvala lepo :), potražiću.

nisam nikad videla taj proizvod sa medom, zapamtila bih da jesam.

a imas i u belvilu radnju sa ruskim proizvodima, vidim da ima i ocakovskog kvasa /nisam se i licno uverila da ima, a i nisam ljubitelj kvasa, ali znam da su ovaj hvalili oni koji vole da ga piju/

http://www.tradicii.rs/proizvodi.html

hej! ne znam za tu radnju (mislim da u belvil nikad nisam otišla...), ali baš ću da pogledam i tamo šta sve ima.

proizvodi-86.jpg

:heart: baba jaga ukrasti se mora...

Edited by PointTaken

a imas i u belvilu radnju sa ruskim proizvodima, vidim da ima i ocakovskog kvasa /nisam se i licno uverila da ima, a i nisam ljubitelj kvasa, ali znam da su ovaj hvalili oni koji vole da ga piju/

http://www.tradicii.rs/proizvodi.html

Hvala na ovoj informaciji moraću da obiđem.

proizvodi-78.jpg

Grečka.... :wub:

Vidim ja da cu da puknem debelu lovu tamo  <_<

Svasta zanimljivo.

Kakvi su sa cenama?

Edited by katamaran

• Author

dzizs, gruzijski sosovi. jebeni sacebeli.

idem tamo u pohode.

Ja ću da odem da vidim, ali bojim se da će sigurno da bude preskupo, nešto mi baš miriše na tako nešto. Makar peljmene da uradim, čisto želja da me mine.

• Author

ma neka oderu, daj mi taj sacebeli. uh.

Čekaj zaboravio sam - koji ima suve šljive u sebi - sacibeli ili tkemali? Davno je to bilo već..

• Author

Mora da je tkemali, sacibeli je na bazi paradajza i bilja

Jel' znaš gruzijsku kuhinju? Znaš nešto da praviš? Možda hačapuri, ili neki sacivi od piletine možda? Sad sam se setio sacivija, znam da mi je to bilo gotivno, a ništa slično nisam nikada jeo ni pre ni posle toga.

• Author

Hacapuri znam da pravim, naucila me je jedna Gruzinka, prijateljica pokojnoga oca. A gruzijska vina kakva su, Boze i Staljine...

Edited by Marko M. Dabovic

U moje vreme čak i najjeftiniji Kindzmarauli ili Hvančkara sa kioska su bili prste da poližeš (naročito uz malo lepog šita :cool: ). Posle sam u nekim prilikama pio i skuplja vina - fantazija.

• Author

ja sam pio samo skuplja...pokloni, znas kako je.

a pio sam i njihov konjak, Sarajisvili. fantazija. sve njihovo ima jako bogat ukus.

he, stigle me neke porodicne uspomene, ruske veceri sa prijateljima iz Vladimira, uz ploce Visockog :wub:

Edited by Marko M. Dabovic