Töölönlahti Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 Dobar je kvas, mada ga isprva nisam podnosio, dok je još postojao samo onaj u staklu i sa medvedom na etiketi. Generalno, ukus ovog konzerviranog mi je super (sa i bez aroma), ali me iritira miris, asocira na paljevinu i medicinski otpad.
Amelija Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 volem kvas :) volela sam ga mnogo kad sam bila mala, deda i ja smo stalno pili, ostali su bili relativno ravnodušni pa ga onda jedno duže vreme nije bilo nigde, baš sam bila srećna kad se opet pojavio a sad ga i moj klinja obožava
banatjanin Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 super je kvas, samo što ovaj u konzervi od početka nije kvas, već karamelizovana voda sa aromama i šećerom, što na konzervi lepo piše. pričalo se već, sećate se Tut Gut-a , kasnije, vrlo kratko, Euro Malca? na talasu popularnosti istog međ domicilnim stanovništvom u homtaunu, par firmi krenulo da uvozi nemačke malcove, vrlo pristojne. ali nisam video da se prodaju igde van Bečkereka
halloween Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 To u konzervi je dobro od šljive i prija ponekad leti, mada je preslatko, a i pri tom i skuplje nego pravi BIP-ov kvas sa medvedićem, koji je ipak zakon.
zmanic Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 Nema to veze sa pravim kvasom, totalno razočaran, mene najviše podsetilo na stare bombone Herba.
Duci Simonovic Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 (edited) šta onda jel valja il ne valja? Edited March 12, 2014 by Duci Simonovic
katamaran Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 Mene pitas? Ne bi bila navlakusa da ne valja :)
Duci Simonovic Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 ne bre supa, kvas, tebe nekako nisam ni registrovao
boshoku Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 jebale vas grisine&gluposti, vako se piše navlakuša:
pt 2.0 Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 (edited) meni od tih sa ukusom jedino sa sljivom cucnuo... inace prevolem obican, u staklu, ovaj u konzervi je fake gde ima taj u staklu? ja sam i ovo slučajno otkrila, u nekoj ponoćarki u zčelara. imali su dve i po neke obojene vode i ovo, a ja bila žednaaaa. i uzmem kvas i navučem se ko pas. Edited March 12, 2014 by PointTaken
Recommended Posts