Mala_ptica Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Enter snob...... ali i:I kod mene. Od kako stavljam kolutove limuna u vodu vise pijem vodu. Uvek imam limun u frizderu.
Töölönlahti Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Tonus štanglice sa susamom (dakle ne one obične beskvasne štanglice, nego baš te & takve), harmonija!Bečejska pekara pravi, ima da se kupi recimo u Univeru. Brzo nestane doduše, pa uzmem više kad naletim.
Vapad Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Puter od kikirikija, domaća proizvodnja, sa jabukom ili izdubim bananu...uf...jedva tempiram, jedna teglica na deset dana.
Bujodrag Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Verovatno sam već kačio ovo, ali, tako je to s navlakušama.Plus vruće pogačice u neiscrpnoj količini.Milina!
MayDay Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Na neku instant thai noodle supu. Proždraće mi želudac, a možda i od tog silnog konzervansa prestanem da starim.
Amelija Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 pola kile?amaterubez kila u cugu ništabtw najbolje trešnje su one šarene (žuto/crveno/roza), no nikada ih još nisam videla u Berlinu
Parsons Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 koliko je kilo kod vas, amelie?kod nas je bilo prosle nedelje 5,4 €
Amelija Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 e ne znam koliko su sada u Berlinu, u Ahenu su sve žive trešnje 10€ kilo (uključujući i one gorespomenute šarene :žder:, koje su pojedinih godina koštale i 18€ kilo )
darling Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 btw najbolje trešnje su one šarene (žuto/crveno/roza), no nikada ih još nisam videla u Berlinuto se sorta zove kalem. danas kupila tresnje na bajloniju. treci put ove nedelje kupujem zadnje tresnje u sezoni.
Zverilla Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 (edited) pola kile?amaterubez kila u cugu ništapa ja zivim sam. i kupujem ih bar 2x dnevno :)+ ako ne znas kolko kostaju, to znaci da lazes da ih stalno kupujes :Pinace, ovde su oko 7e, koju desetinu centi gore-doleskoro su greskom prodavali marele umesto tresnji, bio sam srecan ko ker.(glupi nemci ne cene visnje kao voce koje se jede) Edited July 11, 2013 by Zverilla
Amelija Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 + ako ne znas kolko kostaju, to znaci da lazes da ih stalno kupujes :Ppa ja ne živim sama :P što znači u poslednje vreme ih neko drugi redovno kupuje ;)btw mislila sam na kilo dnevno po osobibtw2 da, višnje, retko se viđaju ali kad uspem da ih pribavim nestanu u 2 sekundeinače najgore navlakaško voće:- trešnje- višnje- jagode- lubenice- dinje- breskve- kajsije- kupine- divlje borovnice (no to je toliko retko...)
darling Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 (glupi nemci ne cene visnje kao voce koje se jede)to, nemci. moja ritopecka dilerka tresanja ove godine je kasno iznela tresnje na pijacu. nije joj se isplatilo, jer su rusi u selu placali istu cenu ko na pijaci. pre dve godine ritopek je prodao rusima 3,5 miliona kila tresanja po 2,4 eura. ove godine cena ista, kolicinu jos nisam saznala.
Recommended Posts