Caligula Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 alva u bojama eurokrema i ubliku ledo sladoleda? :wub:ja to nemam :(Ovo je slika sa sveCkog interneta, ali ima i kod nas sharano. Sad je u Zemunu npr. u Gospodskoj neki mini-sajam svega i svacega, prolecne tezge sa vinima, pcelinjim proizvodima i liciderskim tezgama (na jednoj sam pronasao lepu zilavu alvu u nekoliko varijanti)
Mil@n Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Juče sam ga ladno pazario i već je u večnim lovištima. :D Probao ga nedavno, TO je "domaćica", to!
nbg4ever Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Samo da prijavim da kokos manca nema ni u Merkatoru. Orderka, pocinjes opasno da mi ides na zivce :mad:Aj lepo priznaj da to ne postoji i da si sve izmislila
ordi Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Samo da prijavim da kokos manca nema ni u Merkatoru. Orderka, pocinjes opasno da mi ides na zivce :mad:Aj lepo priznaj da to ne postoji i da si sve izmislilae za sat i po krecem u tvoje krajeve pa ti gledaj oces li ili neces da ti ja to kupujem :P
nbg4ever Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Nemoj da mi kupujes (posle da me po forumu zajebavaju kako me zemsko izdrzava), vec daj precizne koordinate gde ima! Po mogucstvu i foto dokaz, sa danasnjim novinama u kadru.
ordi Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 na uglu ulica ace joksimovica i spasovdanske u zarkovu, ima jedna neugledna radnja, ime joj je miss chilli. e tu ima ako nisam sve ja pojela :D
ivy Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 uh meni je alva slabost ...da stave sve cokolade sveta pored 1 alve izabrala bih alvu..taj ukus je za zmarce niz kicmu..uh..
nbg4ever Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 na uglu ulica ace joksimovica i spasovdanske u zarkovu, ima jedna neugledna radnja, ime joj je miss chilli. e tu ima ako nisam sve ja pojela :DCek, cek, cek. Sta je spasovdanska? Sestra mi je gore u Dimitrija Avramovica, pa 89 cekam u AJoksimovica. Jel blizu?
ordi Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 89 cekas u ratka mitrovica, a spasovdanska ti je ona kad ka sestri ides, strma jedna ulica kojom se bus penje uzbrdo, kod doma zdravlja. onda skrene desno pa ti sidjes na prvoj ili drugoj. e na dnu spasovdanske je ta radnja. samo pitas za chilli, tu svi pazare. pozuri sestri dok traju zalihe!
Patty Lee Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 u poslednje vreme (godinu i po) zivim na ovome:
nbg4ever Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Pobeda al i nije nesto mnogo drugacije od obicnog manca, kokos je samo u bazi Gricka nema ni u Rodi, btw
Recommended Posts