April 5, 201311 yr ne znam kako ih nije sramota da kvare obicne najlepse zene. da sam kim dzong un zabranio bi ovo skrnavljenje.
April 5, 201311 yr ne znam kako ih nije sramota da kvare obicne najlepse zene. da sam kim dzong un zabranio bi ovo skrnavljenje. :heart:Dobre su i oveali nisam madly in love, samo mi se dopadaju.
April 24, 201311 yr Aca Informacija mode ON"Zanimljivo je da na Havajima (bar na Oahu) uopste nema kokosovih palmi i da se svi kokosi tamo uvoze."Off
April 24, 201311 yr Nije ledo nego frikom :PZnam, znam da je to istoПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
April 24, 201311 yr Trazio malocas ovaj kokos manc, i nema. Ni u minimaksiju, ni u lokalnoj bakalnici :(
April 24, 201311 yr ja kad sam video sliku video sam i sebe kako dežmekast obilazim radnje i ne uspevam naći te pazarim neku zamenu i ostajem nesrećan. Edited April 24, 201311 yr by nisam ja
April 24, 201311 yr dežmekast obilazim radnje:lolol:nisam vidjala da ga imaju u maksijima. ja ga pazarim u jednoj prcvarnici od radnje u selu zarkovu.
April 24, 201311 yr Ja sam kao alternativu uzeo King extra panna cotta & malina. Skoro pa isto... not! :thumbdown:Al idem do Rode za vikend, pa cu da izbunarim valjda. It better be good