Jump to content
IGNORED

Najgora navlakusa

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

ne znam kako ih nije sramota da kvare obicne najlepse zene. da sam kim dzong un zabranio bi ovo skrnavljenje.

Posted
ne znam kako ih nije sramota da kvare obicne najlepse zene. da sam kim dzong un zabranio bi ovo skrnavljenje.
:heart:Dobre su i oveMlecni-krem.pngali nisam madly in love, samo mi se dopadaju.
  • 3 weeks later...
Posted

Aca Informacija mode ON"Zanimljivo je da na Havajima (bar na Oahu) uopste nema kokosovih palmi i da se svi kokosi tamo uvoze."Off

Posted

alva u bojama eurokrema i ubliku ledo sladoleda? :wub:ja to nemam :(

Posted

Nije ledo nego frikom :PZnam, znam da je to istoПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted

bio je 80tih duguljasti nerebrasti ledo pistaci-vanila -_-ostale ne priznajem!

Posted

Trazio malocas ovaj kokos manc, i nema. Ni u minimaksiju, ni u lokalnoj bakalnici™ :(

Posted

u petak idem na nbg4ever, mogu ti doturum :lolol:

Posted

Pa jes, skroman sam ja. Ne ko estel, sto iska cokoladu iz Japana -_-

Posted (edited)

ja kad sam video sliku video sam i sebe kako dežmekast obilazim radnje i ne uspevam naći te pazarim neku zamenu i ostajem nesrećan.

Edited by nisam ja
Posted
dežmekast obilazim radnje
:lolol:nisam vidjala da ga imaju u maksijima. ja ga pazarim u jednoj prcvarnici od radnje u selu zarkovu.
Posted

Ja sam kao alternativu uzeo King extra panna cotta & malina. Skoro pa isto... not! :thumbdown:Al idem do Rode za vikend, pa cu da izbunarim valjda. It better be good