Jump to content
IGNORED

Roland Garros 2012

Ros

Recommended Posts

Posted

Elem, nije loše. Ok put za Novaka, po običaju ubedljivo najlakši za Nadala, a Rodžer je izvukao kraću slamku čini mi se, da bude srećan ako dođe u polufinale. Tipsarević može da četvrtfinala, Troicki neće daleko.

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Time Crisis

25

• Jean-Luc Picard

21

• duda

16

• freakns

15

Posted
Troicki neće daleko.
Ja bih dodao - dalje od 1. kola, Belluci će da ga satre.
Posted (edited)

jelena ima lepu šansu da dobije dva meča ovde ana može daleko ako joj glava bude na mestu, u šta sumnjamnoletov žreb (od 4) na izgled najteži, al' ne mora da bude

Edited by duda
Posted
noletov žreb (od 4) na izgled najteži, al' ne mora da bude
Ništa posebno
Posted

Meni Fedov deluje kao najteži...

Posted

jedno je uvek sigurno na gs. fed ce igrati polufinale..

Posted
jedno je uvek sigurno na gs. fed ce igrati polufinale..
Ne bih ja stavljao novac na njega ovaj put :)
Posted

Ako je Berdihu uspelo da ga izbaci na travi u 1/4 ne vidim zašto bi bilo nemoguće da to ponovi na šljaci.

Posted

oces da se kladis u 10% warna :D ko ce ga zaustaviti, berdic? mozda nalbandijan? ili lopez, del potro? :Dberdih ce se sigurno raspasti. nalbandijan ce ga mozda namuciti u 1 setu, del potra ce mozda izbaciti berdih a ako stigne do feda nece ni on imati previse sansi...

Posted

Može i u 50% ;) Ne vidim zašto bi se Berdih raspao, ove godine igra konstantno odlično, a i Nalbandijan može da dobije inspiraciju, s njim se nikad ne zna.

Posted

Btw, Krajinović vodi trenutno i izgleda da će izboriti nastup :thumbsup:

Posted

ja nešto ne verujem da će bilo ko od glavnih favorita (tu ne ubrajam makijatm, njega može da zvekne kogod) ispasti pre sfjedino da se desi neki soderling ili pomračenje uma kod favorita tipa novak 20009 i 2010 <_<

Posted
Može i u 50% ;) Ne vidim zašto bi se Berdih raspao, ove godine igra konstantno odlično, a i Nalbandijan može da dobije inspiraciju, s njim se nikad ne zna.
ajde, moze :D ja bih voleo da ste u pravu i da fed ispadne vec u drugom kolu, ali tesko..fedu jedino bi ferer bio opasna pretnja u qf
Posted
ajde, moze :D ja bih voleo da ste u pravu i da fed ispadne vec u drugom kolu, ali tesko..fedu jedino bi ferer bio opasna pretnja u qf
Kakav Ferer, nije nikad ništa uradio na RG-u, a Federera nije u životu pobedio (13 poraza) :)
Posted
Kakav Ferer, nije nikad ništa uradio na RG-u, a Federera nije u životu pobedio (13 poraza) :)
pa znam, zato sam i napisao :lol: ponekad me mrzi staviti smajli :D