Jump to content
IGNORED

Filmovi koje su svi gledali, a vi niste i nikad necete

Aće

Recommended Posts

Posted (edited)
Ne zelim ikome da namecem misljenje ali Amelija je fenomenalan film. Ostavljam za pravo da se nekome ne dojmi ali morao sam upasti i reci koju lepu za isti.Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
+1000Mislim da imate vrlo pogrešnu predstavu o tom filmu, za šta su svakako krivi i njegovi mnogi obožavaoci kojima se čini da je to nekakva bajka za (ne)odrasle, a on je zapravo o odrastanju, odnosno prevazilaženju dečije perspektive o životu kao bajci. Preporučujem svima da pogledaju, ako nisu. Taj film treba spasiti od mnogih njegovih obožavalaca, i voleti ga uprkos njima. Edited by Syme
  • Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Turnbull

9

• Аврам Гојић

5

• Caligula

5

• slepa živana

4

Posted (edited)

...

Edited by burazer
Posted

Izvrstan film. I ja sam ga dugo izbegavao kao "film za mame", a onda ga slučajno uhvatim na TCM-u i nisam nogao da se odvojim sve do kraja.Posle mi je drugarica pričala da je ona posle gledanja tog filma imala Stendalov sindrom i zanesvestila se na izlasku iz bioskopa.

Posted (edited)

Srpski film i uopste srpske filmove u poslednjih petnaestak godina. Odgledao 'kengura' doduse.Ameliju. Onog Beninija takodje izbegavam u sirokom luku. Starwars. Rokije (odgledao prvi na jedvite jade, nastavke izbegavam) i Ramboe. Americke Nindze i slicno. Na Avatar bacio dva i po sata zivota. Gospodare prstena i onog malog harija carobnjaka izbegavao dok nisam video nivo produkcije, to me je povuklo da odgledam poneki nastavak.

Edited by CowBoy
Posted
Onog Beninija takodje izbegavam u sirokom luku.
Nisi gledao ovaj film?
Posted
Rokije (odgledao prvi na jedvite jade, nastavke izbegavam) i Ramboe.
:facepalm:
Posted

Ne žive svi za fajt kao ti

Posted

daj nemojte se zajebavati, predivan film. o fajtu je taman tolko kolko je neophodno.

Posted (edited)

kod mene je slucaj kada sam rekao da nesto necu da gledam, ispostavilo se da 'necu' i nije tako jako kod mene.npr. izbegavao sam harry potter-a i posle odgledao sve filmove :Dsto se tice stranih filmova, nemam crnu listu za izbegavanje, sto nije slucaj sa domacim filmovima.edit:izbegavam horor filmove.

Edited by bob mould hair style
Posted

Needlja uveče, što da se ne zajebavamo.

Posted

ja nisam odgledo filmove o fejsbuku i gej kaubojcima. i necu :fantom:

Posted (edited)
Nisi gledao ovaj film?
A izgleda ni ovaj ...
ja nisam odgledo filmove o fejsbuku i gej kaubojcima. i necu :fantom:
+1 Edited by radisa
Posted
+1000Mislim da imate vrlo pogrešnu predstavu o tom filmu, za šta su svakako krivi i njegovi mnogi obožavaoci kojima se čini da je to nekakva bajka za (ne)odrasle, a on je zapravo o odrastanju, odnosno prevazilaženju dečije perspektive o životu kao bajci. Preporučujem svima da pogledaju, ako nisu. Taj film treba spasiti od mnogih njegovih obožavalaca, i voleti ga uprkos njima.
Ne vredi. Stvarno sam pokušao, kad se par puta davao na TV.Nisam mogao da izdržim količinu dosade (i iritantnosti glavnog frik-lika) kojom me je zatrpao.
Posted (edited)

@Bergasa: Gledao deo, ali mi je taj forsirani optimizam jednostavno neprijatan. Benini je fenomenalan u filmu 'Noc na zemlji' (bese?) ali od kada je metastaziralo nisam mu fan.

Edited by CowBoy
Posted (edited)
daj nemojte se zajebavati, predivan film. o fajtu je taman tolko kolko je neophodno.
Ma sve ok, meni najbolja stvar u Rokiju naiva. Borba malog coveka, pobeda, krvav urla svojoj devojci 'volim teeee' sve to ok, ali je zicer.E kad zicer razradis u sto nastavaka sa istom matricom, i ona naiva izbledi. Edited by CowBoy